Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Werner: « Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στη Liverpool, έχει μετανιώσει ο Coutinho »

Werner: « Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στη Liverpool, έχει μετανιώσει ο Coutinho »

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του στη Liverpool Echo, ο πρόεδρος της Liverpool, Tom Werner μίλησε για τις μεταγραφές και για την απόφαση του Coutinho τον Ιανουάριο του 2018 να αφήσει το Anfield για την Βαρκελώνη, την οποία έχει πλέον μετανιώσει.

Οι Καταλανοί ετοιμάζονται να βάλουν πωλητήριο στον Coutinho ενόψει καλοκαιρίου μετά τις απογοητευτικές του εμφανίσεις μέσα στη σεζόν.

Ο Werner αρχικά διαβεβαίωσε πως όλοι οι παίκτες πλέον θέλουν να έρθουν στη Liverpool:

“ Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει λόγος να μην θέλει ένας κορυφαίος παίκτης να αγωνιστεί στη Liverpool. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, μια αρκετά δυνατή διοίκηση και έναν από τους καλύτερους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. ”

“ Οπότε, αν κάνουμε πρόταση σε έναν παίκτη, δεν νομίζω πως δεν θα δεχθεί. Θα θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να αγωνιστεί στην ομάδα μας. ”

Αναφέρθηκε επίσης και στην μεταγραφή του Philippe Coutinho στην Barcelona τον Ιανουάριο του 2018:

“ Θα σας πω για την ιστορία του Philippe Coutinho. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω για εκείνον. Ήθελε να αγωνιστεί σε μια από τις δύο μεγάλες στην Ισπανία. ”

“ Προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να μείνει στην ομάδα μας. Του είπαμε πως βαδίζουμε στην σωστή κατεύθυνση και θα μπορούσε να ζήσει μεγάλες νύχτες στο Champions League, αν μείνει στη Liverpool. Τώρα κατά πάσα πιθανότητα έχει μετανιώσει για την απόφασή του. ”

Δύσκολα θα παραμείνει στο Camp Nou ο Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com