Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: « Σκέφτομαι κάθε μέρα τον τελικό »

Mane: « Σκέφτομαι κάθε μέρα τον τελικό »

Mane, o...χαρούμενος!

Μετά από αρκετό καιρό, ο Sadio Mane παραχώρησε συνέντευξη, αυτή τη φορά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις και φυσικά τόνισε πως σκέφτεται κάθε μέρα τον τελικό του Champions League και στοχεύει να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στη Μαδρίτη.

Αρχικά ρωτήθηκε για την επιστροφή της ομάδας στη Marbella:

“ Αισθάνομαι πολύ καλά και όλοι στην ομάδα νιώθουμε καλά. Είχαμε μερικές μέρες ξεκούρασης και τώρα είμαστε πίσω στην Marbella. Έχω έρθει ξανά εδώ, οπότε όλα είναι μια χαρά. ”

Για το Instagram story που ανέβασε αναφορικά με τον καιρό του Liverpool:

“ Για να είμαι ειλικρινής, απλά έκανα πλάκα! Σε κανέναν δεν λείπει ο καιρός του Liverpool. Ήμουν σε διακοπές και απλά αστειεύτηκα. ”

Πόσο σημαντικές ήταν οι μέρες ξεκούρασης της προηγούμενης εβδομάδας:

“ Ήταν πολύ σημαντικές, γιατί τον προηγούμενο καιρό παίζαμε πολύ συχνά. Ήταν θετικό, που είχαμε ορισμένες ξεκούρασης την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα όμως έχουμε επιστρέψει και κοιτάζουμε μπροστά. ” Είπε ο Mane.

Για το Χρυσό Παπούτσι που κατέκτησε στην Premier League μαζί με τους Salah και Aubameyang:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος, που κατάφερα να το κερδίσω. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω γκολ για την ομάδα, αλλά πάντα το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ήμασταν λίγο άτυχοι και δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό, έχουμε αφήσει πίσω στο πρωτάθλημα. Σκέφτομαι κάθε μέρα τον τελικό, όπως σκεφτόμουν και το πρωτάθλημα και θέλουμε να τον κερδίσουμε. ”

Αν ονειρευόταν να κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι, όταν ήταν μικρός:

“ Όχι, για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν είχα σκεφτεί να κερδίσω κάτι, όπως το Χρυσό Παπούτσι, όταν ήμουν μικρός. Σκέφτομαι όμως κάθε μέρα την κατάκτηση του Champions League και του πρωταθλήματος. ”

Τέλος, ο Mane μίλησε και για τον τελικό με την Tottenham:

“ Έχουμε κάποια εμπειρία από τελικούς, γιατί ήμασταν εκεί και του χρόνου, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε, αν και η Real Madrid έκανε ένα πολύ παιχνίδι. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τον τελικό, θα είναι τεράστιο επίτευγμα, αν τον κερδίσουμε. Δεν θα πάμε στη Μαδρίτη, για να χάσουμε για δεύτερη φορά. Θα πάμε να τον κερδίσουμε. ”

Mane και Salah σκόραραν από 22 γκολ στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com