Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί έκανε πίσω για τον Lloyd Kelly η Liverpool

Γιατί έκανε πίσω για τον Lloyd Kelly η Liverpool

Στην Bournemouth θα συνεχίσει την καριέρα του ο Lloyd Kelly, καθώς τα Κεράσια τον απέκτησαν έναντι 13 εκατομμυρίων λιρών από την Bristol City. Ένας παίκτης που ενδιέφερε και τη Liverpool, αλλά τελικά η ομάδα του Jürgen Klopp δεν κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του.

Ο λόγος ήταν φυσικά οι υψηλές απαιτήσεις της Bristol City. Οι Reds δεν ήθελαν να δαπανήσουν τόσα χρήματα για έναν παίκτη, ο οποίος δεν θα προοριζόταν για βασικός, αλλά για αναπληρωματικός, εφόσον βασικός και αναντικατάστατος αριστερός μπακ της ομάδας είναι ο Andrew Robertson.

Οι Reds είχαν τσεκάρει τον νεαρό αμυντικό και από κοντά, αλλά δεν προχώρησαν στην απόκτησή του και η Bournemouth κινήθηκε γρήγορα και τον έκανε δικό της.

Η Liverpool αγοράσε τον Σκωτσέζο έναντι μόλις 8 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι του 2017 και δεν θα μπορούσαν να δώσουν 13 εκατομμύρια για τον αναπληρωματικό του. Θα ήθελε να βρει μια ανάλογη περίπτωση με εκείνη του Joe Gomez, ο οποίος στοίχισε περίπου 3 εκατομμύρια στην ομάδα το 2015.

Οι Reds παραμένουν σε αναζήτηση ενός back up για τον Andrew Robertson, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή πριν τον τελικό του Uefa Champions League. Μετά το ματς της Μαδρίτης ο Jürgen Klopp αναμένεται να αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας και θα αποφασίσει σε τι μεταγραφές θα προχωρήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πάντως, δεν υπάρχει η πρόθεση να ξοδευτούν πολλά χρήματα το φετινό καλοκαίρι για μεταγραφές.

Klopp και Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com