Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > « Μιλάμε με Liverpool και Klopp για τον Grujic »

« Μιλάμε με Liverpool και Klopp για τον Grujic »

Στην Hertha Berlin αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τη Liverpool ο Marko Grujic και η Γερμανική ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, διότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη με τις φετινές του εμφανίσεις.

Εξάλλου το δήλωσε και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Michael Preetz. Ο Σέρβος μέσος έπαιξε σε 23 αγώνες και σκόραρε 5 τέρματα τη φετινή σεζόν.

Ο Preetz είπε τα εξής για τον Grujic και αποκάλυψε τις επαφές των δύο πλευρών: 

“ Ο στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τον δανεισμό του για ακόμη ένα χρόνο. Έχουμε καλές σχέσεις με τη Liverpool και μίλησα προσωπικά για το θέμα με τον Jürgen Klopp την προηγούμενη εβδομάδα. ”

“ Η Liverpool θα αποφασίσει για το ρόστερ της μετά τον τελικό του Champions League. Εμείς θεωρούμε πως ο Marko, αν παίξει άλλον έναν χρόνο στη Bundesliga, θα μπορέσει να φτάσει το επίπεδο της Liverpool. Ο Marko θα ήθελε να μείνει μαζί μας, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Μόνο, ότι θα κάνω τα πάντα, για να παίζει στο Βερολινό και την επόμενη σεζόν. ”

Σε περίπτωση που η Liverpool αποφασίσει να βάλει πωλητήριο στον Grujic, θα ζητήσει περίπου 20 εκατομμύρια λίρες από την ενδιαφερόμενη ομάδα.

Η Hertha θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com