Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει να επιστρέψει στη Southampton το καλοκαίρι o Lallana»

«Θέλει να επιστρέψει στη Southampton το καλοκαίρι o Lallana»

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος του 2019 κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα, και η πρώτη σχετιζόμενη με τη Liverpool φήμη αφορούσε στον Adam Lallana.

Ομολογουμένως, το ενδεχόμενο αποχώρησης του μέσου της ομάδας μας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, εφόσον ακόμα και να παραμείνει σίγουρα θα έχει «τριτοδεύτερο» ρόλο, υπό την έννοια της ήδη υπάρχουσας ποιότητας και ποικιλίας στο κέντρο των Reds, αλλά και αυτής πού ενδεχομένως θα προστεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βασιζόμενο σε όλο αυτό το υπάρχον κλίμα λοιπόν, το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Express αναφέρει ότι ο Adam ανησυχεί για το μέλλον του στη Liverpool, και ότι έχει ήδη εκμυστηρευτεί σε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός του ότι θα επιδιώξει να επιστρέψει στην ομάδα πού τον ανέδειξε και τον πούλησε στη δική μας το 2014, Southampton.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Liverpool είναι θετική σε αυτή τη μεταγραφή, εφόσον εισπράξει συνολικά ένα transfer fee (συνολικό ποσό μεταγραφής) της τάξης των 13 εκατομμυρίων λιρών.

O Adam Lallana σε μία από τις ελάχιστες φετινές καλές στιγμές του με τη Liverpool. το παιχνίδι με τη Burnley στο Anfield.
O Adam Lallana σε μία από τις ελάχιστες φετινές καλές στιγμές του με τη Liverpool. το παιχνίδι με τη Burnley στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com