Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις σε 2 εβδομάδες ο Keita »

«Μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις σε 2 εβδομάδες ο Keita »

Μετά τα ευχαριστά πρωινά νέα για την κατάσταση του Bobby Firmino, καλά νέα είχαμε και για τον τραυματισμό του Naby Keita. Τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γουινέας, Paul Pot σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο coach της Γουινέας λοιπόν μίλησε στο Foot224 και δήλωσε πως ο Naby επισκέφθηκε γιατρό στην Ελβετία και μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες, πριν τον τελικό του Uefa Champions League και ίσως βρεθεί στη Μαδρίτη με την αποστολή των Reds.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Paul Pot για τον Keita:

“ Επισκέφθηκε και έναν γιατρό στην Ελβετία. Κάνει θεραπείες με τον γιατρό του αυτές τις μέρες. ”

“ Μου είπαν, πως σε δύο εβδομάδες μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα της Liverpool. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και στην αποστολή για τον τελικό του Champions League, αν βέβαια όσα μου είπαν αληθεύουν. Θα δούμε, πάντως εμένα αυτά μου είπαν και αυτά γνωρίζω. ”

Ο μέσος από τη Γουνιέα τραυματίστηκε στον πρώτο ημιτελικό με την Barcelona την Πρωτομαγιά και έκτοτε παραμένει εκτός δράση, με τον Klopp να τονίζει, πως μπορεί να μην καταφέρει να αγωνιστεί για το επόμενο δίμηνο και να χάσει μέχρι και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Καλύτερα ο Keita, σύμφωνα με τον προπονητή της Γουινέας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com