Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί τους φιλάθλους της ενόψει τελικού η Liverpool

Προειδοποιεί τους φιλάθλους της ενόψει τελικού η Liverpool

Ο τελικός του Uefa Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham Hotspur πλησιάζει και η Liverpool εξέδωσε ανακοίνωσε, με την οποία προειδοποιεί τους φιλάθλους της σχετικά με τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων για το μεγάλο παιχνίδι.

Οι Reds επίσης τονίζουν πως θα τιμωρήσουν με απαγόρευση εισόδου από το Anfield όποιον επιχειρήσει να πουλήσει παράνομα το εισιτήριό του. Ο σύλλογος σημείωνει, πως τα εισιτήρια από ιστοσελίδες ενδέχεται να είναι πλαστά.

Η ανακοίνωση των Reds: 

“ Προειδοποιούμε τους οπαδούς, πως η αγορά εισιτηρίων μέσω ανεπίσημων πηγών στο διαδίκτυο δεν εγγυάται ότι τα εισιτήρια είναι γνήσια ή ότι θα τα παραλάβουν. Στο πλαίσιο της δέσμευσής του να αντιμετωπίσει πρόβλημα των εισιτηρίων, ο σύλλογος δημιούργησε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα αγοράς για να προστατεύσει τους οπαδούς από την αγορά μέσω μη εξουσιοδοτημένων ιστοσελίδων. Στόχος του προγράμματος είναι να εντοπίσει και να σταματήσει αυτές τις πωλήσεις εισιτηρίων. ”

“ Η πώληση εισιτηρίων χωρίς την άδεια του συλλόγου είναι ποινικό αδίκημα, η LFC σκοπεύει επίσης να επιβάλει κυρώσεις σε όσους υποστηρίζουν ότι πωλούν εισιτήρια μέσω ανεπίσημων δευτερευόντων πηγών έκδοσης εισιτηρίων. Οι κυρώσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αναστολές αγοράς εισιτηρίων και απαγορεύση εισόδου από το Anfield. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι οποιαδήποτε εισιτήρια για τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη είναι άκυρα και οι κάτοχοί τους δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Estadio Metropolitano. »

Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα εισιτήρια του τελικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com