Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: « Να επιστρέψει ο Coutinho, αν δεν είναι πολλά τα χρήματα »

Carragher: « Να επιστρέψει ο Coutinho, αν δεν είναι πολλά τα χρήματα »

Την επιθυμία του να δει τον Coutinho ξανά στο Anfield εξέφρασε μέσω της Liverpool Echo ο Jamie Carragher, αν η Barcelona δεν ζητήσει πολλά χρήματα, για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, οι Blaugrana έχουν αποφασίσει να βάλουν πωλητήριο στον Βραζιλιάνο το φετινό καλοκαίρι, οπότε ο Carra ρωτήθηκε αν θα ήθελε να τον δει να επιστρέφει στο Liverpool μετά από περίπου 1.5 και δεν έδειξε να είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Carragher για τον Coutinho:

“ Δεν μπορώ να πω, πως θα έκανα τα πάντα, για να τον φέρω πίσω, αλλά σίγουρα θα το έκανα, αν γινόταν γίνει η μεταγραφή με τα σωστά χρήματα. Η Barcelona θα ήθελε να πάρει τα χρήματά της πίσω, γιατί δεν της έχει βγει η μεταγραφή. ”

“ Δεν ξέρω αν θα είχε μια καλή υποδοχή από τους οπαδούς, αλλά θα έπρεπε να έχει. Δεν βρίσκω λόγο να μην τον υποδεχθούν με τον σωστό τρόπο οι οπαδοί, αν επιστρέψει. ”

“ Δεν έχουμε παίκτη σαν εκείνον στην ομάδα, ναι έχουμε τον Lallana και τον Shaqiri, αλλά ο Coutinho είναι σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. ”

“ Δεν ξέρω επίσης ποια είναι διαφορά ανάμεσα στον Suarez και στον Coutinho. Τον Suarez θα τον λάτρευαν οι οπαδοί, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά στα ματς με την Barcelona. Γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο με τον Coutinho; ” Ολοκλήρωσε ο Carragher.

Δύσκολα θα παραμείνει στο Camp Nou ο Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com