Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί δεν θα φορέσουν οι Reds την καινούργια εμφάνιση στον τελικό

Γιατί δεν θα φορέσουν οι Reds την καινούργια εμφάνιση στον τελικό

Την Tottenham θα αντιμετωπίσει η Liverpool στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης σε 15 ημέρες και μάλιστα με την κόκκινη εμφάνιση της σεζόν 2018-19 και όχι με την καινούργια της επόμενης σεζόν (2019-20), η οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη στα καταστήματα της ομάδας και πολλοί οπαδοί την έχουν ήδη προμηθευτεί.

Ο λόγος που δεν θα υπάρξει αλλαγή στην εμφάνιση των Reds είναι απλός και έχει να κάνει με τους κανόνες της Uefa, όπως ορίζουν πρέπει κάθε ομάδα να δηλώνει στην αρχή της σεζόν τις εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει στους Ευρωπαϊκούς αγώνες και δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Επίσης, η Liverpool δεν φόρεσε την νέα της εμφάνιση ούτε στο ματς της Κυριακής με τη Wolves, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη σε αρκετό κόσμο, καθώς η ομάδα συνήθιζε τα τελευταία χρόνια να φοράει την καινούργια εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Όμως αυτό δεν συνέβη και φέτος, διότι η φετινή εμφάνιση (2018-19) είναι η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών της ομάδας (από άποψη πωλήσεων) και προτιμήθηκε να χρησιμοποιηθεί και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Tottenham Hotspur του Mauricio Pochettino στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης το Σάββατο 1 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 22:00 Ελλάδος.

Δεν αλλάζουν εμφάνιση για τον τελικό οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com