Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξετάζει την περίπτωση του Lloyd Kelly η Liverpool

Εξετάζει την περίπτωση του Lloyd Kelly η Liverpool

Την περίπτωση του αριστερού οπισθοφύλακα της Bristol City, Lloyd Kelly εξετάζει η Liverpool και μάλιστα έχει στείλει scouter σε αγώνες της ομάδας του, για να τον παρακολουθήσουν από κοντά, σύμφωνα με τον έγκυρο, Paul Joyce των Times.

Το συμβόλαιο του Alberto Moreno ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν ο Ισπανός μετά από 5 χρόνια παρουσίας στο Anfield, οπότε οι Reds θα χρειαστούν έναν αναπληρωματικό για τη θέση του αριστερού μπακ, δεδομένου ότι ο Andrew Robertson έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του, καθώς είναι πλέον ο καλύτερος στη θέση ή έστω ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο Lloyd Kelly είναι 21 ετών Άγγλος και μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1,90 και αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια στην Championship φέτος, σκοράροντας και ένα τέρμα. Δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην καριέρα του και η αξία του υπολογίζεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τη Liverpool, την περίπτωσή του εξετάζει και η Arsenal, αλλά και η Southampton. Για την ώρα οι Reds δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

Με την Bristol City έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα κάτω των 21 της Αγγλίας.

Τσεκάρει τον Lloyd Kelly η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com