Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Werner: “ Θα γίνουμε καλύτεροι, να το πάρουμε του χρόνου ”

Werner: “ Θα γίνουμε καλύτεροι, να το πάρουμε του χρόνου ”

Για τη φετινή σεζόν της Liverpool μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Tom Werner και τόνισε πως ναι μεν υπάρχει απογοήτευση μετά από μια μαγική σεζόν, αλλά οι Reds θα γίνουν καλύτεροι μετά τη φετινή τους εμπειριά και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν του χρόνου την Premier League. Πάντα με τον Jürgen Klopp στον πάγκο.

Ο Werner μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:

“ Ήταν μια μαγική σεζόν. Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί δεν κατακτήσαμε τελικά το πρωτάθλημα, αλλά ήταν μια φανταστική πορεία και ένα εξαιρετικό ρόστερ.”

“ Πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει πολλούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο και πάρα πολλούς οπαδούς. Δεν μπορώ να σταματήσω να λεω καλά πράγματα για τον Jürgen και για τα παιδιά. Ήταν φανταστικοί οι 97 βαθμοί που συγκεντρώσαμε φέτος. ”

Για την επόμενη σεζόν τόνισε:

“ Θα γίνουμε καλύτεροι του χρόνου, θα βελτιωθούμε και προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν τον κερδίσαμε φέτος, αλλά έχουμε την θέληση να το κάνουμε του χρόνου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν. ”

Φυσικά αναφέρθηκε και στην στήριξη του κόσμου στο Anfield και στον τελικό της Μαδρίτης:

“ Η υποστηρίξη των οπαδών ήταν εξωπραγματική. ”

“ Όπως είπε και ο Jürgen, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί και στον αγώνα της Τρίτης και η ομάδα έκανε έναν φοβερό αγώνα. Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς στο Anfield. ”

“ Τώρα περιμένω τον τελικό της Μαδρίτης. ”

Ο Tom Werner μίλησε και για την φανταστική ατμόσφαιρα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com