Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: “ Μπορεί να μη με πιστεύετε, αλλά χάρηκα για τη Liverpool ”

Sterling: “ Μπορεί να μη με πιστεύετε, αλλά χάρηκα για τη Liverpool ”

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν από τους δημοσιογράφους παρέλαβε το βράδυ της Πέμπτης ο Raheem Sterling και όπως συνηθίζεται παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε και για τη Liverpool και την επική ανατροπή στον ημιτελικό του Champions League με την Barcelona.

Ο Άγγλος διεθνής μάλιστα τόνισε πως χάρηκε με την επική πρόκριση της πρώην ομάδας του στον τελικό:

“ Χάρηκα πολύ με την πρόκριση της Liverpool. Ήμουν πολύ χαρούμενος την Τρίτη με την νίκη της. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να μην πιστεύει, αλλά είναι η αλήθεια. Με χαροποιεί που κάποια παιδιά, όπως ο Hendo και ο Trent θα παίξουν ξανά στον τελικό. Πραγματικά χαίρομαι για εκείνους. ”

Φυσικά αναφέρθηκε και στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του την Κυριακή με την Brighton για την 38η αγωνιστική της Premier League:

“ Γνωρίζουμε πόσο μεγάλη πρόκληση είναι η τελευταία αγωνιστική, όταν διεκδικείς πρωτάθλημα. Προτιμώ όμως να είμαι στη δική μας θέση και όχι σε εκείνη της Liverpool. Με νίκη θα πάρουμε το πρωτάθλημα. ”

“ Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αυτό είναι σίγουρο. Δεν θα μας αφήσει η Brighton να σκοράρουμε και εκείνη να κοιτάει. Έχουν σωθεί, αλλά και πάλι δεν θα είναι εύκολο. Το περιμένω όμως με ανυπομονησία. ” Πρόσθεσε ο Sterling.

Ο Sterling χάρηκε με την τεράστια επιτυχία της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com