Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Ισπανία για προπονήσεις πριν τον τελικό η Liverpool!

Στην Ισπανία για προπονήσεις πριν τον τελικό η Liverpool!

Συνέβη και πέρυσι, συνέβη και πριν από μερικούς και δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η Liverpool θα πετάξει στην Ισπανία για προπονήσεις, ώστε να προετοιμαστεί για τον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham.

Ο Klopp συνηθίζει να φεύγει με την ομάδα εκτός Αγγλίας για προπονήσεις και το έπραξε δύο φορές φέτος. Την πρώτη φορά με προορισμό το Dubai και τη δεύτερη με προορισμό την Marbella. Ο τρίτος προορισμός θα είναι ξανά η Ισπανία και συγκεκριμένα ή η Majorca ή η Marbella ξανά, όπως τόνισε ο έγκυρος, Pau Joyce στους Times.

Η Liverpool έχει να δώσει ένα τελευταίο αγώνα για την φετινή Premier League κόντρα στη Wolves την Κυριακή, με την ελπίδα πως θα κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα.

Μετά την αναμέτρηση ο Γερμανός τεχνικός θα δώσει άδεια 5 ημερών στους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια θα βρεθούν στην Ισπανία για προπονήσεις ενόψει του μεγάλου τελικού με αντίπαλο την Tottenham.

Οι παίκτες κατά τη διάρκεια της άδειάς τους ναι μεν θα μπορούν να ταξιδέψουν εκτός Αγγλίας με τις οικογένειές τους, αλλά όχι σε Αμερική και Αφρική, δηλαδή δεν επιτρέπονται ταξίδια πολλών ωρών.

Από την άλλη, η Tottenham δεν έχει πρόθεση να βρεθεί εκτός Αγγλίας για προπονήσεις και θα παραμείνει στη βάση της, στο Λονδίνο.

Οι Reds θα πετάξουν για τη Μαδρίτη στις 30 Μαΐου, δύο ημέρες πριν τον τελικό.

Ο Klopp στην άφιξη της ομάδας στην Marbella τον Φεβρουάριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com