Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: “ Νίκη με Wolves και όλα γίνονται ”

Virgil: “ Νίκη με Wolves και όλα γίνονται ”

Van Dijk, Alisson και Joe Gomez πανηγυρίζουν την επική πρόκριση επί της Barcelona.

Τον 38ο και τελευταίο της αγώνα στη φετινή Premier League δίνει την Κυριακή η Liverpool κόντρα στη Wolves και ο Virgil van Dijk πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, αν βέβαια στραβοπατήσει η Manchester City στο Amex κόντρα στην Brighton.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η Liverpool μπορεί να κατακτήσει την Premier League την Κυριακή:

“ Η City έχει να παίξει ένα ακόμη παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα και είναι εκτός έδρας κόντα στην Brighton. Είναι μια δύσκολη έδρα. Δεν είναι εύκολο. ”

“ Όμως και το δικό μας παιχνίδι με τη Wolves στο Anfield δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, αν το καταφέρουμε, τότε όλα γίνονται. ”

“ Θα δούμε τι θα συμβεί στο Brighton, αλλά ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε κάπως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα εμείς. Όλα όμως είναι πιθανά. ” Τόνισε ο Virgil van Dijk.

“ Πάντως, ακόμη και αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Έχουμε πραγματοποιήσει μια φανταστική σεζόν, τόσο εμείς, όσο και η Manchester City. Έχουν δείξει πόσο δύσκολο μπορούν να το κάνουν για κάθε ομάδα στον κόσμο. ”

Ο Virgil van Dijk μαρκάρει τον Luis Suarez στο ματς της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com