Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Valverde: “ Θέλουμε να νικήσουμε και στο Anfield ”

Valverde: “ Θέλουμε να νικήσουμε και στο Anfield ”

Για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Uefa Champions League έχει έρθει στο Liverpool η Barcelona και ο Ernesto Valverde δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, πως η ομάδα του έχει μάθει από τα περσινά της λάθη και θέλει να πάρει τη νίκη και στο Anfield, προκειμένου να πάρει εκείνη την πρόκριση.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το ματς με τους Reds:

“ Εμείς το μόνο που θα σκεφτόμαστε κατά τη διάρκεια του ματς είναι μόνο ο συγκεκριμένος αγώνας και όχι το πρώτο σκέλος. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και στο Anfield. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί οι οπαδοί τους επηρεάζουν πολύ συχνά τον αγώνα και τους ενισχύουν. Θα πρέπει να το προσέξουμε αυτό.”

Για την απουσία του Dembele:

“ Μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές το Σάββατο, όμως και πάλι χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Dembele. Είναι κρίμα να μην παίζουν στα ημιτελικά παίκτες, όπως ο Salah, ο Firmino και ο Dembele. ”

Για τη Liverpool:

“ Μπορεί να της λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά διαθέτει πολλούς παίκτες κλάσεις, οι οποίοι μπορούν να σε τιμωρήσουν. Θα βγουν στην επίθεση, αυτό είναι σίγουρο. ”

“ Έχουν χάσει μόνο ένα παιχνίδι όλοκληρη τη σεζόν στην Premier League. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος με φανταστική στρατηγική, ο οποίος μπορεί να μας κερδίσει. Δεν θα εμφανιστούμε χαλαροί στον αγώνα. ”

Ο Valverde επίσης εξήγησε πως του έχει γίνει μάθημα ο περσινός αποκλεισμός από τη Roma:

“ Οι εμπειρίες είναι καλές, διότι μαθαίνεις από αυτές. ”

“ Είναι αλήθεια, πως είχαμε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στη Ρώμη, όμως το ποδόσφαιρο μας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία φέτος. ”

Ο Valverde κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com