Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez: “ Δεν θα πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο αύριο ”

Suarez: “ Δεν θα πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο αύριο ”

Ο Luis Suarez μίλησε στη συνέντευξη τύπου της Barcelona ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Liverpool στο Anfield και ο Ουρουγουανός δήλωσε ξανά πως είναι ευγνώμων στη Liverpool και τόνισε πως δεν θα πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο, όπως στο ματς του Camp Nou, σε περίπτωση που καταφέρει ξανά να σκοράρει.

Ο Luis Suarez μίλησε για τον αυριανό ημιτελικό:

“ Έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο με ένα ιστορικό γήπεδο και το γνωρίζουμε αυτό. Και εμείς όμως έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. ”

“ Η Liverpool επίσης έχει και τον 12ο παίκτη της στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα. ”

Για την επιστροφή του στο Liverpool: 

“ Είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα να επιστρέφω εδώ. Έχω πολλές καλές μνήμες από την παρουσία μου στη Liverpool. Πάντα θα είμαι ευγνώμων στην ομάδα για όλα όσα μου έδωσε αυτά τα χρόνια. ”

Για τους οπαδούς των Reds ανέφερε:

“ Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους οπαδούς της Liverpool. Τους ευχαριστώ για όλα. Αν σκοράρω αύριο, δεν θα πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο, όπως στο Camp Nou. ”

Για τη Liverpool ο Suarez πρόσθεσε:

“ Η Liverpool δεν θα έχει τον Salah αύριο έναν πολύ σημαντικό, έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έχει όμως και άλλες λύσεις με τους Origi, Shaqiri και Sturridge. ”

“ Η Liverpool με βοήθησε να γίνω πιο ώριμος παίκτης και καλύτερος επαγγελματίας. Είχα μια πολύ καλή εμπειρία στην ομάδα με σπουδαίους συμπαίκτες. Ήμουν περήφανος, που φόρεσα το περιβραχίονιο της ομάδας. ”

Τι υποδοχή περιμένει από το Anfield:

“ Όπως έχω αναφέρει ξανά, είμαι πολύ ευγνώμων στη Liverpool. Αύριο περιμένω περισσότερα χειροκρότηματα από αποδοκιμασίες από κόσμο, που έχει καταλάβει πόσα έδωσα για την ομάδα. ” Τόνισε ο Ουρουγουανός.

Τέλος, για το 3-0 του πρώτου αγώνα:

“ Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Η Liverpool δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. ”

Ο Suarez σκόραρε και πανηγύρισε στο Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com