Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Barcelona (preview)

Liverpool – Barcelona (preview)

Δεύτερο σκέλος των ημιτελικών του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Barcelona αύριο το βράδυ (7/5) στις 22:00 ώρα Ελλάδος με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από τον πρώτο αγώνα της Βαρκλεώνης.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή για τους Reds, αν αναλογιστεί κανείς πως θα αγωνιστούν χωρίς τους Bobby Firmino και Mohamed Salah και χρειάζονται νίκη με 4-0 ή 5-1, προκειμένουν να προκριθούν στον τελικό της Μαδρίτης. Με 3-0 το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση.

Με την απουσία του Βραζιλιάνου και του Αιγύπτιου προκύπτουν πολλά προβλήματα για τη Liverpool, καθώς θα λείψουν τα 2/3 της επίθεσης και μόνο ο Sadio Mane από την βασική επιθετική τριάδα θα είναι διαθέσιμος και θα ξεκινήσει βασικός. Οι Xherdan Shaqiri, Divock Origi και Daniel Sturridge συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν.

Στο πλευρό του Virgil van Dijk κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ο Joel Matip, όπως και στον αγώνα του Camp Nou. Οι Henderson, Fabinho και Wijnaldum είναι φαβορί για τις τρείς θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επανέλθει ο Trent Alexander-Arnold και όχι ο Joe Gomez, που ξεκίνησε στον πρώτο ημιτελικό.

Η αντίπαλος των Reds, Barcelona ναι μεν γνώρισε την ήττα το βράδυ του Σαββάτου από την Celta με σκορ 2-0, αλλά είχε την πολυτέλεια της ήττας, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και έκανε 11 αλλαγές, αφήνοντας όλους τους βασικούς παίκτες στον πάγκο ή εκτός αποστολής.

Τραυματίστηκε όμως ο Γάλλος εξτρέμ, Ousmane Dembele και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Θα χάσει τον αυριανό αγώνα και τρέχει να προλάβει τον τελικό του Copa Del Rey με την Valencia.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή, αν και η Barcelona θα είναι υποψιασμένη από τον περσινό της αποκλεισμό στην Ιταλία από τη Roma για τα προημιτελικά του Champions League, όταν και πάλι οι Καταλανοί είχαν προβάδισμα 3 τερμάτων μετά τον πρώτο αγώνα.

Με στόχο μια επική ανατροπή η Liverpool υποδέχεται την Barcelona στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com