Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: “ Να ξεπεράσουμε την ήττα με νίκη το Σάββατο ”

Milner: “ Να ξεπεράσουμε την ήττα με νίκη το Σάββατο ”

Να κοιτάξει μπροστά πρέπει η Liverpool και να ξεπεράσει άμεσα την ήττα με 3-0 από την Barcelona και να πάρει τη νίκη αύριο με τη Newcastle, όπως τόνισε ο James Milner στις δηλώσεις του στη Liverpool Echo.

Οι Reds πρέπει να πάρουν το διπλό επί της ομάδας του Rafa Benitez, για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου στην Premier League και να περάσουν ξανά στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Ο Milner ρωτήθηκε πως θα ξεπεράσει η ομάδα την ήττα στην Ισπανία:

“ Πρέπει να το ξεπεράσουμε άμεσα και έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο παιχνίδι το Σάββατο. Ελπίζουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να πάμε με καλή ψυχολογία στην ρεβάνς την επόμενης εβδομάδας. ”

“ Θεωρώ πως έχουμε δείξει τον χαρακτήρα μας ως ομάδα και όχι μόνο σε μια περίπτωση, αλλά σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις μέσα στη σεζόν. Πρέπει να παραμείνουμε όλοι μαζί και να το ξεπεράσουμε. Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία, πως μπορούμε να το κάνουμε. ”

Για τον Lionel Messi είπε:

“ Είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, αν όχι ο καλύτερος. Δεν μπορείς, όμως να είσαι συγκεντρωμένος μόνο σε εκείνον, γιατί υπάρχουν και άλλοι 10 ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα. Προσπαθείς να τον σταματήσεις, αλλά βέβαια είναι αρκετά δύσκολο. ”

Ο Milner έφτασε κοντά στην ισοφάριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com