Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shelvey: “ Δεν έπρεπε να φύγω από τη Liverpool ”

Shelvey: “ Δεν έπρεπε να φύγω από τη Liverpool ”

Ο Jonjo Shelvey με τα χρώματα της Liverpool.

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Liverpool το καλοκαίρι του 2013 μίλησε ο μέσος της Newcastle, Jonjo Shelvey στο πλαίσιο των δηλώσεών του ενόψει του Newcastle – Liverpool του Σαββάτου.

Ο Άγγλος τόνισε πως δεν έπρεπε είχε φύγει από το Anfield, αν και ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, τον οποίο και βρήκε αρχικά στην Swansea και έπειτα στη Newcastle, την τωρινή του ομάδα.

Για την αποχώρησή του από τη Liverpool δήλωσε:

“ Μάλλον δεν έπρεπε ποτέ να είχα φύγει από τη Liverpool. Είχα την επιλογή να μείνω και θα μπορούσα να το είχα κάνει, αλλά βρισκόμουν σε μια ηλικία, στην οποία έπρεπε να παίζω στους αγώνες. ”

“ Έπαιζα ένα ματς και στο επόμενο ήμουν ξανά στον πάγκο, γιατί οι καλύτεροι παίκτες θα ήταν ξανά διαθέσιμοι για την ενδεκάδα. Δεν ήταν η καλύτερη κατάσταση για εμένα. ”

Για την πορεία της καρίερας του:

“ Έφυγα από τη Liverpool και είχα τύψεις και αμφιβολίες για αυτή μου την απόφαση. Αλλά έγιναν έτσι τα πράγματα και τώρα δεν αλλάζουν. Ό,τι έγινε έγινε. ”

“ Έπαιξα πολύ ποδόσφαιρο στη Swansea και αυτό με βοήθησε να πάρω την μεταγραφή στη Newcastle. ”

Ο Shelvey αγωνίστηκε στη Liverpool από το καλοκαίρι του 2010 ως το καλοκαίρι του 2013, όταν και τον απέκτησε η Swansea με μεταγραφή.

Δεν ήθελε να φύγει από το Anfield ο Shelvey.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com