Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: “ Θα είμαστε έτοιμοι για τη Barcelona και τον Messi ”

van Dijk: “ Θα είμαστε έτοιμοι για τη Barcelona και τον Messi ”

Την Barcelona και τον Lionel Messi θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ στο Camp Nou η Liverpool και ο Virgil van Dijk ρωτήθηκε για τον Αργεντινό επιθετικό και για την αναμέτρηση με τους Blaugrana.

Ο Ολλανδός τόνισε πως δεν πρόκειται να φοβηθούν οι Reds τον Messi και την παρέα του στον πρώτο ημιτελικό της Ισπανίας.

Ο Virgil είπε τα εξής για την Barcelona και τον Leo Messi:

“ Πιστεύω πως ο Messi είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Έχετε δει όμως τον τρόπο παιχνιδιού μας και τον τρόπο άμυνάς μας. Δεν αμυνόμαστε ένας εναντίον ενός. Αμυνόμαστε όλοι μαζί και κάνουμε επίθεση όλοι μαζί. Θα δούμε τι συμβεί, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. ”

“ Βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Champions League και θα αντιμετωπίσουμε την Barcelona, η οποία έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δούμε τι θα γίνει στον αγώνα. Είμαστε και εμείς μια καλή ομάδα και μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες. Δεν θα πάμε για διακοπές στην Ισπανία. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός επίσης μίλησε για το Camp Nou και την εμπειρία του από το Barcelona 6-1 Celtic το 2013:

“ Είναι ένα όμορφο και ιστορικό γήπεδο. Ήταν σπουδαία εμπειρία να αγωνιστώ εκεί με την Celtic. ”

“ Όταν είσαι αμυντικός και χάνεις 6-1, δεν μπορείς να πεις, ότι έχεις κάνει ένα καλό παιχνίδι. Εμένα προσωπικά με βοήθησε η εμπειρία μου εκείνο το βράδυ. Με βοήθησε να βελτιωθώ ποδοσφαιρικά εκείνο το παιχνίδι. ”

“ Ήταν η μοναδική μου φορά που έχω παίξει στο Camp Nou και ανυπομονώ να το κάνω ξανά. Είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά. ” Ολοκλήρωσε ο Virgil van Dijk.

Η Liverpool δεν πρόκειται να φοβηθεί τον Lionel Messi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com