Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: “ Περήφανος για το βραβείο ”

van Dijk: “ Περήφανος για το βραβείο ”

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool μίλησε ο Virgil van Dijk μετά την παραλαβή του βραβείου του και τόνισε πως είναη κάτι ξεχωριστό και αισθάνεται περήφανος για αυτή του την διάκριση.

Πως αισθάνεται, που ψηφίστκε ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν:

“ Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να καταφέρω να βρω λόγια, για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Το συγκεκριμένο βραβείο είναι η μεγάλυτερη τιμή, που μπορεί να λάβει ένας ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ ξεχωριστό και νιώθω πολύ περήφανος. ”

Για το γεγονός πως μόνο 2 αμυντικοί έχουν κερδίσει το βραβείο την εποχή της Premier League:

“ Είναι αρκετά ξεχωριστό. Η λίστα με τους υποψηφίους ήταν απίστευτοι. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό, που με ψήφισαν οι παίκτες ως τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος.”Είπε ο Virgil van Dijk.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν:

“ Αισθανόμαστε καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κερδίζουμε πολλούς αγώνες και ανταγωνιζόμαστε την Manchester City για την κατάκτηση του τίτλου. Το πιο σημαντικό ήταν, που έμεινα υγιής και υπήρξε σταθετότητα στην ομάδα. Τίποτα από όλα αθυά δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. ”

Αν μπορεί να να γίνει θρύλος της ομάδας, όπως είχε δηλώσει:

“ Ελπίζω να μπορεί να συμβεί και να συνεχίσει η ομάδα να παίζει με τον ίδιο ρυθμό και να κερδίζει τρόπαια. Πρέπει να κατακτήσουμε τρόπαια. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό και θέλουμε να το πετύχουμε. ”

Ο Virgil van Dijk ο καλύτερος της σεζόν!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com