Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίζω την Burnley εκτός έδρας ”

Klopp: “ Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίζω την Burnley εκτός έδρας ”

Η Manchester City βρίσκεται στην κορυφή της Premier League από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και η επόμενη της αναμέτρηση είναι την Κυριακή του Πάσχα με αντίπαλο την Burnley στο Turf Moor. Για τον αγώνα μίλησε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Γερμανός για τον μεθαυριανό αγώνα δήλωσε:

“ Εμείς έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε σήμερα και να βρεθούμε ξανά στην κορυφή, έστω και προσωρινά για μερικές ώρες. Ελπίζουμε πως θα συμβεί αυτό και μετά η City έχει να παίξει με την Burnley. ”

“ Η Burnley δεν είναι μια ομάδα, που θα ήθελα να αντιμετωπίζω σε ένα τέτοιο σημείο της σεζόν εκτός έδρας. Δεν είναι μια εύκολη έδρα, όπου μπορείς να πας, να νικήσεις και να πάρεις 3 εύκολους βαθμούς. ”

“ Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση. Έχουν συγκεντρώσει 40 βαθμούς ώς τώρα και αυτό είναι πολύ θετικό. ”

Ο Klopp επίσης εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ως το τέλος της σεζόν:

“ Εμείς απλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι κάτι που έχουμε καταφέρει ως τώρα και πρέπει να το συνεχίσουμε. ”

“ Υπάρχουν πολλές συμβουλές από ανθρώπους εκτός ποδοσφαιρού, που θα μπορούσα να ακούσω, όπως να ξεκουράσω παίκτες εδώ ή εκεί ή να μην δώσουμε βάση στο Champions League. ”

“ Εμείς απλά πρέπει να παίξουμε τα παιχνίδια μας. Μόνο αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

Οι Reds είχαν κερδίσει την Burnley με 1-3 τον Δεκέμβρη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com