Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το σήκωσε η Under 18!!

Το σήκωσε η Under 18!!

Την πήρε την κούπα η Under 18 της Liverpool! Η πρώτη νίκη των Reds επί της Manchester City ήρθε και η νεαρή ομάδα των Κόκκινων κατέκτησε το FA Youth Cup για πρώτη φορά μετά το 2007.

Ήταν ένα τρόπαιο, το οποίο το ήθελε πολύ η Liverpool και το είχε θέσει ως στόχο της σεζόν. Αντίπαλος στον τελικό της διοργάνωσης ήταν η αντίστοιχη ομάδα της Manchester City και στην ουσία εκτός έδρας, αφού η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ακαδημίας των Πολιτών.

Τα τρομερά παιδιά του Barry Lewtas νίκησαν 6 γύρους, για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν το τρόπαιο από τη City, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τέρμα του Touazi.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Jaros και κράτησε την ομάδα ζωντανή με μια σωτήρια επέμβαση, όταν το σκορ βρισκόταν στο 1-0.

Το χρυσό γκολ για τους Reds σημείωσε ο ξάδερφος του Steven Gerrard, Bobby Duncan με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 86ο λεπτό και όδηγησε το ματς πρώτα στην παράταση και έπειτα στην διαδικασία των πέναλτι, εφόσον το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το 120’.

Οι Neco Williams και Elijah Dixon-Bonner σκόραραν τα πρώτα πέναλτι για τη Liverpool. Ο Nmecha ισόφαρισε σε 1-1 και ο Cole Palmer έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου.

Ο Abdi Sharif έκανε το 3-1 για την Under 18 των Reds, ο Thomas Doyle σκόραρε για τη City, ο Jack Bearne έγραψε το 4-2 και ο Dele-Bashiru έκανε το 4-3. Ο Paul Glatzel είχε την ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει στη Liverpool τον τίτλο, κάτι το οποίο έκανε!!

Πήρε την κούπα η Under 18!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com