Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mohamed Salah νέος αστέρας του Hollywood

Mohamed Salah νέος αστέρας του Hollywood

Ο Mohamed Salah βρέθηκε ανάμεσα σε διάσημους ανθρώπους του Hollywood και βαρύγδουπα ονόματα πολιτικών στο gala που διοργάνωσε το περιοδικό Time στη Νέα Υόρκη, καθώς τον ανακήρυξε ως έναν από τις προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Ο Mohamed Salah βρέθηκε με αστέρες από τη μουσική, το σινεμά και άλλες διασημότητες ,μια που το περιοδικό τον τοποθέτησε ανάμεσα στα έξι καλύτερα εξώφυλλα του χρόνου.

Ο 26 χρόνος παίκτης μόλις έγινε γνωστό το εξώφυλλο του περιοδικού, το δημοσίευσε στο Instagram, σημειώνοντας πόσο τιμημένος αισθάνεται που τον ανακήρυξαν έναν από τους Τιτάνες του 2019. Και σχολίασε στην ανάρτηση του:» Πρέπει να είμαστε όλοι πρόθυμοι και έτοιμοι για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο». Επίσης στην συνέντευξή του αναφέρθηκε στην σημασία της γυναικείας ισότητας.» Πρέπει να αλλάξει η συμπεριφορά μας απέναντι στις γυναίκες στην χώρα μου και στην κουλτούρα της. Και εγώ ο ίδιος δίνω περισσότερη σημασία στις ανάγκες τους και πιστεύω ότι αξίζουν πολύ περισσότερα απ’ότι τούς παρέχουμε. Αυτό πρέπει να αλλάξει και άμεσα και όχι να μείνουμε στις ευχές και τις υποσχέσεις.»
 Σε σχόλιο του στο περιοδικό τάιμ Βρετανούς κωμικός Τζων Όλιβερ ανέφερε σχετικά με το Mohamed Salah σχεδόν τον αγαπώ  τον άνθρωπο είναι πολύ καλύτερος σαν άνθρωπος από ότι σαν ποδοσφαιριστής και ήδη είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο έγραψε.
        ο Salah κέρδισε το χρυσό παπούτσι της premier league και ακολούθησε μια εξίσου εκπληκτική πορεία και φέτος έχοντας σκοράρει 19 γκολ για τον Jurgen klopp και έτσι φέτος βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της διοργάνωσης σκόρερ.
       Ανακηρύχτηκε επίσης ο καλύτερος Αφρικανός παίκτης στο αντίστοιχο κύπελλο εθνών Αφρικής καθώς σήκωσε και το τρόπαιο το 2018 και ανακηρύχτηκε ομοίως παίκτης της χρονιάς PFA players και επίσης παίκτης της χρονιάς για τον πρώτο γύρο.
       
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com