Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Joao Felix της Benfica! (Video)

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Joao Felix της Benfica! (Video)

Σύμφωνα με φήμες η Liverpool είναι μια από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Benfica για το καλοκαίρι.

Η Liverpool θέλει να ενισχύσει την επιθετική της τριπλέτα καθώς ο Shaqiri δεν έχει τόσο καλή επίδοση τον τελευταίο καιρό, για αυτό και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Klopp, έχοντας ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον της Liverpool για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση που είχε ακουστεί για την Liverpool ήταν ο Luka Jovic, ο οποίος άνηκε στην Benfica, αλλά η Eintracht Frankfurt αγόρασε τα δικαιώματά του και τον έκανε δικό της έως το 2023.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα το όνομα του Timo Werner για τον Αγγλικό σύλλογο και οι οπαδοί της ομάδας θα ήθελαν να δουν στο Anfield έναν παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά. Όμως ο Felix είναι ένας διαφορετικός παίχτης με άλλα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να εντυπωσιάσει τους φιλάθλους των Reds.

Ο 19χρονος επιθετικός της Benfica, ο οποίος δεν ενδιαφέρει μόνο την Liverpool αλλά και τις δύο ομάδες του Manchester και την Juventus, έχει 13 γκολ σε 22 εμφανίσεις στις εγχώριες διοργανώσεις και 3 γκολ σε 6 εμφανίσεις στο Europa League. Κάτι που δείχνει τις φοβέρες του ικανότητες μόλις στα 19 του χρόνια!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com