Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/4/2018 Πέντε στη Roma και πρώτο βήμα για το Κίεβο (Vid)

Σαν σήμερα: 24/4/2018 Πέντε στη Roma και πρώτο βήμα για το Κίεβο (Vid)

Η Liverpool μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίες Ευρωπαϊκές βραδιές και σαν σήμερα το 2018 έζησε ακόμη μια, όταν κέρδισε τη Roma με 5-2 στο Anfield για τον πρώτο ημιτελικό του Uefa Champions League και έκανε το πρώτο βήμα για το Κίεβο.

Οι Ρωμαίοι είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως οι Reds ανέβασαν στροφές μετά το 30’ και δεν τους άφησαν κανένα απολύτως περιθώριο. Με πρωταγωνιστή τον Mo Salah, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα (36′ & 45′) στο πρώτο ημίχρονο διέλυσαν τους Ιταλούς. Ο Sadio Mane έγραψε το 3-0 μετά από ασίστ του Salah (56′) και ο Firmino σκόραρε το 4ο (61′) και το 5ο γκολ (69′) της ομάδας του Klopp.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο, που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τους Dzeko (81′) και Perotti (85′) από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο τα τέρματα τους δεν ήταν αρκετά για την αποφυγή της συντριβής.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον πολύ σημαντικό τραυματισμό του Alex Oxlade-Chamberlain, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 11 μήνες μέχρι να επιστρέψει με την Under 23.

Τερματοφύλακας στη Roma ήταν σημερινός keeper των Reds, Alisson Becker. Η Liverpool τον απέκτησε στις 19 Ιουλίου του 2018 από την Ιταλική ομάδα και κέρδισε αμέσως τη φανέλα βασικού, όντας ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Premier League.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης παρακολούθησαν 51.236 θεατές, ανάμεσα τους και 10 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γερμανός F. Brych.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης: 

Πέντε στη Roma και πρώτο βήμα για το Κίεβο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com