Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα δώσει φιλικό και στο Anfield η Liverpool!

Θα δώσει φιλικό και στο Anfield η Liverpool!

Γνωστά έγιναν χθες τα πλάνα της Liverpool για την καλοκαιρινή προετοιμασία και η ομάδα του Jürgen Klopp θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες, που επιλέχθηκαν αντί της Ασίας, η οποία συνήθιζε να είναι ο προορισμός για την ομάδα κάθε δύο χρόνια.

Οι Reds θα δώσουν 3 φιλικά με Borussia Dortmund, Sevilla και Sporting Lisbon επί Αμερικάνικου εδάφους και θα επιστρέψουν ξανά στο Νησί για ακόμη ένα ή δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Η μια πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο νέο γήπεδο της Tottenham τον Ιουλίο με αντίπαλο την Napoli και η δεύτερη στο Anfield λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Το Anfield θα φιλοξενήσει 3 συναυλίες το καλοκαίρι, οπότε το χορτάρι του δεν θα είναι έτοιμο πριν τον Αύγουστο, αλλά η Liverpool δεν συνηθίζει να παίζει φιλικά πριν τον Αύγουστο στο γήπεδό της, γι’ αυτό και δεν βλέπει τις συναυλίες ως πρόβλημα.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν η Liverpool να φιλοξενήσει μια ομάδα στο Anfield για έναν φιλικό αγώνα, όπως συνέβη και το καλοκαίρι του 2018 με την Ιταλική Torino.

Οι συζητήσεις μεταξύ Reds και Spurs για την παραχώρηση του γηπέδου για ένα μόνο παιχνίδι συνεχίζονται και αν τελικά πραγματοποιηθεί ο αγώνας, θα γίνει από τις 28 Ιουλίου και μετά, διότι μέχρι και τις 24 η ομάδα θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το φιλικό στο Anfield θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα.

Οι Reds έδωσαν φιλικό με την Torino στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com