Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: “ Θα αντιδράσει το Σάββατο η City ”

Milner: “ Θα αντιδράσει το Σάββατο η City ”

Αν ένας παίκτης της Liverpool γνωρίζει από πρωταθλητισμό περισσότερο από τους υπόλοιπους, αυτός είναι ο James Milner, καθώς έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League με την Manchester City το 2014.

Οι Πολίτες γνώρισαν χθες τον αποκλεισμό στο Champions League από την Tottenham και ο Άγγλος μέσος ρωτήθηκε αν τους περιμένει να αντιδράσουν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τους Spurs.

Ο Millie μίλησε στο Sky Sports για το Manchester City – Tottenham του Σαββάτου:

“ Είναι οι πρωταθλητές της Premier League και είναι σίγουρο πως θα βγάλουν αντίδραση. Όμως και η Tottenham θα πάει στον αγώνα του Σαββάτου με την ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη της πρόκριση. Θα θέλει να πάρει ξανά ένα καλό αποτέλεσμα από την City. ”

“ Είναι δύο κορυφαίες ομάδες και θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τους ουδέτερους. Η Manchester City έχει την απογοήτευση από τον χθεσινό αποκλεισμό, αλλά θα αντιδράσει και θα προσπαθήσει να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα ματς. ”

“ Θα κοιτάξουμε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Σαββάτου, όμως εμείς αυτό που μπορούμε και που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας. ”

Πως κρίνει της σεζόν της Liverpool:

“ Θεωρώ πως η ομάδα έχει κάνει μια φανταστική σεζόν. Τώρα απλά έχουμε επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα μας με την Cardiff. ” Έκλεισε ο Milner.

Οι Reds στρέφουν την προσοχή τους στην Cardiff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com