Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Mane «κόκκινος» με την επιρροή του Klopp

O Mane «κόκκινος» με την επιρροή του Klopp

Φήμες θέλουν τον Sadio Mane, μετά από τις σταθερά πολύ καλές του εμφανίσεις, να μετακομίζει στη Real Madrid αλλά ο forword των Reds δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατηγορηματικός για την παραμονή του στο Anfield και μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το έκανε υπογραμμίζοντας τη σημασία του να δουλεύεις με τον Jurgen Klopp και μάλιστα για «πολλά χρόνια» όπως σημείωσε, στην προσπάθειά του να γίνει και αυτός ένας θρύλος στο πάνθεον της ομάδας.

Ο Mane είναι μια από τις ισχυρές κινητήριες δυνάμεις για τους Reds αυτή τη σεζόν που η ομάδα κυνηγά διπλό δύσκολο στόχο, πρωτάθλημα στην Premier League  και κατάκτηση του Champions League. Μετά την σημαντική νίκη της ομάδας επί της Chelsea με 2-0, όπου ο Σενεγαλέζος διεθνής συνέβαλε, ανεβαίνοντας στα 21 γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, τον έφερε στο σκόπευτρο της Real Madrid μια που ο Zinedine Zidane φέρεται να είναι θαυμαστής του Mane.

Ο επιθετικός όμως της Liverpool που υπέγραψε νωρίτερα αυτή τη χρονιά ανανέωση συμβολαίου μακρόχρονης συνεργασίας, είναι σίγουρος ότι θέλει να γίνει μέρος της ιστορίας της ομάδας με την καθοδήγηση του Klopp. «Για να είμαι ειλικρινής είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος , το βλέπεται όλοι πως είναι αξιαγάπητος»είπε ο  Mane και συνέχισε….Νοιάζεται για όλους τους παίκτες του και είναι πάντα πολύ κοντά μας, μας πιέζει όσο χρειάζεται για να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.Μας θυμίζει συνεχώς πως πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που διαθέτουμε αλλά και να ευχαριστιόμαστε την όλη διαδικασία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς, γιατί προσέξατε πως υπό την καθοδήγησή του  όλοι οι παίκτες εξελίχθηκαν,θέλουμε όλοι να δουλέψουμε μαζί του για πολλά χρόνια».

Ο Mane συμπλήρωσε 100 εμφανίσεις με τη φανέλα της Liverpool από το 2016 που ήρθε από τη Southampton  και δηλώνει:» Φυσικά και θέλω να γίνω ένας θρύλος της Liverpool όπως και της Premier League και θα κάνω κάθε τί δυνατό για να το πετύχω. Τα 100 παιχνίδια με την ομάδα είναι κάτι θαυμάσιο και σημαίνει πολλά για μένα. Όπως πάντα λέω το να παίζω για αυτό τον σύλλογο είναι σημαντικό και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσω κάποιο τίτλο με το σύνολό της.»

Προπονητής-πατέρας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com