Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετο πέρασμα από το Dragao και στα ημιτελικά η Liverpool!

Άνετο πέρασμα από το Dragao και στα ημιτελικά η Liverpool!

Πέρασε και από το Dragao και η Liverpool και μάλιστα με 4αρα χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση! Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε ξανά και οι Reds νίκησαν για τρίτη φορά σε δύο χρόνια και για δεύτερη συνεχόμενη μέσα στην Πορτογαλία!

Sadio Mane, Mohamed Salah, Bobby Firmino και Virgil van Dijk σκόραραν για την ομαδάρα του Klopp, ενώ ο Militao μείωσε για τους Δράκους.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Barcelona στα ημιτελικά.

Α’ Ημίχρονο: Θέση βασικού έδωσε ξανά ο Jürgen Klopp στον James Milner, αυτή τη φορά ο Millie ξεκίνησε αντί του Henderson. Ο Wijnaldum αντί του Naby Keita και η έκπληξη ήταν η επιλογή του Divock Origi στην κορυφη της επίθεσης και όχι του Bobby Firmino. Η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης ήταν στα 35 δευτερόλεπτα για την Porto με ένα επικίνδυνο σουτ του Corona. Ο Marega απείλησε με ένα αδύναμο σουτ στο 7’, αλλά ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα. Καλή στιγμή είχε η Porto και στο 15ο λεπτό. Ξανά με τον Marega, ωστόσο το σουτ δεν βρήκε εστία. Η Porto προσπάθησε πολύ να ανοίξει το σκορ, αλλά το κατάφερε η Liverpool με τον Sadio Mane! Οι Reds στην πρώτη τους φάση στο 26’ σκόραραν με τον Σενεγαλέζο μετά από σέντρα-σουτ του Salah. Αρχικά το γκολ είχε ακυρωθεί από τον Makkelie, αλλά μέτρησε με τη χρήση του VAR. Ο Brahimi προσπάθησε να απαντήσει αμέσως για την Porto, αλλά ο Alisson μπλόκαρε ξανά σταθερά. Λίγες στιγμές πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο η Liverpool παραλίγο να φτάσει στο 0-2 με αυτογκόλ του Felipe μετά από εξαιρετική ενέργεια του Alexander-Arnold και σουτ του Milner.

Β’ Ημίχρονο: Σπάνιο για τη Liverpool, αλλά ξεκίνησε με αλλαγή το δεύτερο ημίχρονο. Ο Origi παραχώρησε την θέση του στον Firmino με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ένα σουτ του Salah δεν βρήκε εστία στο 57’. Εύκολα και άνετα η Liverpool έκανε το 0-2 στο 65ο λεπτό με τον Mohamed Salah. Οι Reds έβγαλαν μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Firmino βρήκε με τέλεια πάσα τον Mo Salah και φυσικά ο Φαραώ σημάδεψε σωστά και νίκησε τον Casillas. Την επανεμφάνισή του στα γήπεδα έκανε ο Joe Gomez αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, καθώς πήρε τη θέση του Alexander-Arnold και αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Η Porto όμως έβγαλε αντίδραση και μάλιστα γρήγορα με τον Militao στο 69’ και στο 71ο λεπτό οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους με τον Henderson να αντικαθιστά τον Milner. Ο Sadio Mane λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έχασε μια τεράστια ευκαιρία, καθώς πέρασε και τον Casillas, αλλά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ. Το ματς το τελείωσε ο Bobby Firmino στο 77’ με μια καρφωτή κεφαλιά μετά από ασίστ του Jordan Henderson. Ακόμη μια για τον αρχηγό το τελευταίο διάστημα. Πολύ κοντά από το δοκάρι του Alisson πέρασε ένα σουτ του Soares και ο Virgil van Dijk έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα στο 85’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ και ασίστ του Mane με το κεφάλι. 

Για τους Reds ακολουθεί η αναμέτρηση της Κυριακής με την Cardiff.

Οι Reds έβαλαν 4 στο Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com