Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conceicao: “ Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Liverpool ”

Conceicao: “ Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Liverpool ”

Η Porto και ειδικότερα ο προπονητής της, Sergio Conceicao σέβονται τη Liverpool. Ο Πορτογάλος προπονητής το απέδειξε με τις δηλώσεις του πριν τον πρώτο αγώνα και το απέδειξε ξανά στη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς του Dragao.

Συγεκριμένα, αυτή τη φορά ο coach των Δράκων χαρακτήρισε τους Reds ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Επίσης, τόνισε πως του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του Jürgen Klopp και οι τακτικές της.

Ο Conceicao για τη Liverpool δήλωσε:

“ Η Liverpool αντιπροσωπεύει όλα όσα σκέφτομαι εγώ σχετικά με το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει η δυναμική της Liverpool και το μοντέλο της ως ομάδα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος παιχνιδιού της. ”

“ Μου αρέσει πως παίζει με την μπάλα στα πόδια και χωρίς την μπάλα στα πόδια. Έτσι βλέπω και εγώ το ποδόσφαιρο. Κατά τη γνώμη μου στους περισσότερους τομείς του ποδοσφαίρου, η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. ”

Για το παιχνίδι ο Πορτογάλος είπε:

“ Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο και ήταν πολύ δύσκολο και να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Όχι μόνο, γιατί βρισκόμαστε πίσω με 2-0, αλλά και γιατί η Liverpool είναι πολύ δυνατή στην επίθεση. ”

“ Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε ισορροπία μεταξυ της επίθεσης και της άμυνας, όταν βρισκόμαστε στην επίθεση, προκειμένουμε να μην δεχθούμε και άλλα γκολ. ” Έκλεισε ο προπονητής των πρωταθλητών Πορτογαλίας.

Η Liverpool επικράτησε εύκολα της Porto στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com