Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Είδαμε τον αγώνα του Tiger Woods, όχι το ματς της City “

Robertson: “ Είδαμε τον αγώνα του Tiger Woods, όχι το ματς της City “

Μια πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε χθες ο Tiger Woods, καθώς κατέκτησε το τουρνουά Masters στο γκολφ για πρώτη φορά μετά το 2005. Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι παίκτες της Liverpool, Andrew Robertson και James Milner, όπως αποκάλυψε ο Σκωτσέζος μπακ με δηλώσεις του.

Την ίδια ώρα αγωνιζόταν και η Manchester City με την Crystal Palace και μάλιστα πέρασε νικηφόρα από το Selhust Park, αλλά οι παίκτες των Reds προτίμησαν να δουν τον αγώνα του γκολφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Robbo για τον χθεσινό αγώνα του γκολφ: 

“ Χθες είδαμε τον αγώνα του γκολφ. Εγώ προσωπικά ήθελα να κερδίσει ο Tiger. Το είδα μαζί με τον James Milner. ”

“ Είμαι σίγουρος, πως κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας θα ήξεραν το τελικό σκορ της Manchester City πριν τον αγώνα μας, αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου για αυτό. Εμείς οι δύο δεν γνωρίζαμε το αποτέλεσμα της City πριν τον αγώνα μας, αλλά υποθέσαμε ότι θα κέρδισαν, επειδή δεν ακούσαμε τίποτα. ” Είπε ο Robertson.

Για την χθεσινή νίκη επί της Chelsea:

“ Μετά και από την χθεσινή μας νίκη βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή θέση και πραγματικά το απολαμβάνουμε. Πιστεύω, πως αυτό φαίνεται και από την εμφάνισή μας κόντρα στην Chelsea. ”

“ Ελπίζουμε να μπορούμε να πανηγυρίζουμε και στο τέλος της χρονιάς, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να συμβεί αυτό. ”

Robertson και Mane στον πανηγυρίζουν στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com