Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: “ Εδώ που φτάσαμε όλα είναι πιθανά ”

van Dijk: “ Εδώ που φτάσαμε όλα είναι πιθανά ”

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Virgil van Dijk στη νίκη της Liverpool με 2-0 επί της Chelsea και σήμερα μίλησε στην Liverpool Echo για την βαθμολογική θέση της ομάδας και την συνέχεια. Επίσης ρωτήθηκε, αν θεωρεί πως είναι το καλύτερος αμυντικός στον κόσμο.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η ομάδα θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα:

“ Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση τώρα και όλα είναι πιθανά. ”

“ Δεν μπορείς να προετοιμάσεις τον εαυτό για τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει απλά να ξέρεις πως να το διαχειριστείς και εμείς έχουμε έμπειρους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν πως να το αντιμετωπίσουν. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Βρισκόμαστε πλέον στον τελευταίο μήνα της Premier League και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δούμε, αν αυτό θα είναι αρκετό. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο από όσο έχουμε ήδη προσπαθήσει. ”

“ Δεν έχω καθόλου άγχος. Αυτό είναι σίγουρο, απλά μερικές φορές νευριάζω με τον εαυτό μου, γιατί θέλω πάντα να κερδίζω και να τα δίνω όλα για την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλοι ως ομάδα. ”

Αν θεωρεί πως είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο:

“ Εγώ απλά πρέπει να δουλεύω σκληρά και να το δείχνω στον αγωνιστικό χώρο με τις εμφανίσεις μου. Το κάνω από την πρώτη μου ημέρα στην ομάδα και θα συνεχίσω έτσι. ”

“ Υπάρχουν πολλοί καλοί κεντρικοί αμυντικοί στον κόσμο και μου αρέσει να τους παρακολουθώ. Βλέπω Champions League στην τηλεόραση, οπότε σίγουρα βλέπω και πολλούς καλούς κεντρικούς αμυντικούς. ”

Ο van Dijk μίλησε για την συνέχεια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com