Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυτή είναι η νέα φανέλα της Liverpool;

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Liverpool;

Σε συζητήσεις με πολλές εταιρείες αθλητικών ειδών βρίσκεται η Liverpool, για να ξεκινήσει νέα συνεργασία από τη σεζόν 2020-21. Την επόμενη όμως σεζόν, 2019-20 θα φοράει ξανά τις εμφανίσεις της New Balance, καθώς το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το επόμενο καλόκαιρι, εκείνο του 2020.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του συνήθως έγκυρου site, Footy Headlines η νέα φανέλα της Liverpool είναι ήδη έτοιμη και έτοιμη να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του Απριλίου. Το άρθρο επίσης έχει και φωτογραφίες της νέας εντός έδρας εμφάνισης της ομάδας, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μπορούμε να πούμε, πως η συγκεκριμένη εμφάνιση μοιάζει με εκείνη της σεζόν 2016-17, όταν και πάλι η NB είχε χρησιμοποιήσει το χρυσό χρώμα μαζί με το κόκκινο. Έχει όμως και στοιχεία από ρετρό εμφανίσεις.

Ο βασικός χορηγός, η Standard Chartered είναι ξανά σε άσπρο φόντο στο μέσο της φανέλας, ενώ η Western Union στο αριστερό μανίκι σε χρυσό. Επίσης δεν έχει γιακά, όπως έχει η φετινή φανέλα.

Εννοείται, πως για την ώρα πρόκειται για απλές φήμες του Footy Headlines, όμως δεν αποκλείεται να είναι τελικά αυτή η εμφάνιση των Reds για την σεζόν 2019-20.

Δείτε την φανέλα:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com