Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: “ Θα το πάρουμε με 4 νίκες ”

Salah: “ Θα το πάρουμε με 4 νίκες ”

Το γκολ του Salah αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση προς τους ρατσιστές φίλους της Chelsea.

Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Mohamed Salah στον αγώνα με την Chelsea αφού βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη με ένα πανέμορφο τέρμα, στη συνέχεια δήλωσε σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου, αν οι Reds καταφέρουν και κερδίσουν τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια τους στην Premier League.

Ο Φαραώ ρωτήθηκε, αν πιστεύει πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα η Liverpool με το 4 στα 4:

“ Ναι, πιστεύω πως με 4 νίκες θα το κατακτήσουμε. Τώρα απλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο μας παιχνίδι και να περιμένουμε κάποια απώλεια της Manchester City. ”

Για τη νίκη με 2-0 επί της Chelsea:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε πρώτοι ξανά και δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο. Η Premier League είναι το πιο σημαντικό για εμένα. ”

Αν παρακολούθησε τον αγώνα της Manchester City με την Crystal Palace:

“ Παρακολούθησα τον αγώνα της City, για να δω το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μας βοηθήσει να παίξουμε καλύτερα στον δικό μας αγώνα (αν βλέπουν τα παιχνίδια της City οι Reds). Γνώριζα πως έπρεπε να σκοράρω και δεν μπορούσαμε να χάσουμε βαθμούς. Ήξερα από πριν το αποτέλεσμα της Manchester City.”

Ο Mo μίλησε και για την προσωπική του φόρμα:

“ Είναι διαφορετικά φέτος, γιατί οι περισσότερες ομάδες έχουν μονίμως δύο ή τρείς παίκτες πάνω μου. ”

“ Όμως ο Mane διανύει μια πολύ καλή σεζόν και το ίδιο ισχύει και για τον Firmino, σκοράρουν περισσότερα γκολ από πέρυσι, γιατί όλη η προσοχή των αντιπάλων είναι στραμμένη πάνω μου. Τους δίνω μεγαλύτερη ελευθερία και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.”

“ Με τον τρόπο αυτό η ομάδα σκοράρει περισσότερα γκολ, γιατί όλοι προσέχουν εμένα και αφήνουν κενή την άλλη πλευρά. Είμαστε μια ομάδα και αυτό μας ενδιαφέρει. ” Ολοκλήρωσε ο Mohamed Salah.

Ο Mohamed Salah είναι ασταμάτητος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com