Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για τη νίκη επί της Chelsea

Οι δηλώσεις του Klopp για τη νίκη επί της Chelsea

Θα μπορούσε να μην ήταν χαρούμενος; Φυσικά και όχι. Η Liverpool κέρδισε με 2-0 την Chelsea, πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League και ο Jürgen Klopp είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας.

Ο Γερμανός μίλησε πρώτα για την εμφάνιση των Reds:

“  Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κυριαρχία για 80 λεπτά, αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις σε έναν αγώνα με αντίπαλο την Chelsea. ”

“ Στα 10 λεπτά που δεν είχαμε τον έλεγχο, η Chelsea θα μπορούσε να είχε κάνει την ανατροπή. Είχαν ένα δοκάρι και έκανε μια μεγάλη επέμβαση ο Alisson. Μετά όμως πήραμε ξανά τον έλεγχο του αγώνα. ”

“ Πραγματοποιήσαμε μια φανταστική εμφάνιση. Οι οπαδοί δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και αυτό μας βοήθησε. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματική πολύ σημαντική. ”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το καταπληκτικό γκολ του Mohamed Salah:

“ Με ενθουσίασε το τελείωμα του. Ήταν ένα απίστευτο τέρμα. Δεν θέλω να μειώσω το γκολ του Mo, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ και η ομαδική συνεργασία, η οποία οδήγησε τελικά στο γκολ. Ήταν μια καλή κυκλοφορία, καλή σέντρα και καλή κεφαλιά. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά χρειάστηκαμε και τα γκολ, όπως πάντα και τα βρήκαμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τη συνέχεια τόνισε:

“ Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Τώρα έχουμε 85 βαθμούς και άλλα 4 ματς να παίξουμε. Αυτό σημαίνει, πως μπορούμε να φτάσουμε τους 97 πόντους. ”

“ Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, αν είναι αρκετό, τότε τέλεια! Αν δεν είναι δεν θα μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν θα πούμε, ότι το χάσαμε εδώ ή εκεί. ”

“ Κάποιοι έξυπνοι, θα πουν, πως θα το είχατε πάρει, αν είχατε κερδίσει την Leicester. Όλα αυτά είναι μαλακίες. Μόνο οι χαζοί και οι αδύναμοι άνθρωποι κάνουν τέτοιου είδους σκέψεις. ” Δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Klopp επίσης ανέφερε πως τώρα έκλεισε το θέμα του γλιστρήματος:

“ Επιτέλους μπορούμε να κλείσουμε και το βιβλίο του γλιστρήματος. Ο Robbo γλίστηρσε και δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Οπότε τελείωσε και δεν έχει πια σχέση με τη Liverpool. ”

Οι Reds νίκησαν και ο Klopp έμεινε ικανοποιημένος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com