Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κορυφή ανήκει στη Liverpool!

Η κορυφή ανήκει στη Liverpool!

Τι και αν νωρίτερα σήμερα η Manchester City πέρασε νικηφόρα από το Selhust Park και βρέθηκε εκείνη στην κορυφή; Η Liverpool δεν αγχώθηκε, σκόρπισε την Chelsea με 2-0 και έβαψε ξανά κόκκινη την κορυφή της Premier League! Sadio Mane και Mo Salah τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Α’ Ημίχρονο: Από το πρώτο ημίχρονο είχαν την κυριαρχία οι Reds, οι οποίοι ξεκίνησαν με Matip αντί Lovren στο κέντρο της άμυνας σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Porto την Τρίτη. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Mo Salah είχε την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης με δυνατό σουτ εντός περιοχής, αλλά νικήθηκε από τον Kepa. Η επόμενη καλή ευκαιρία από την Κόκκινη πλευρά ήρθε με τον Henderson, αλλά η προσπάθειά του κόντραρε στον Luiz και δεν κατέληξε στα δίχτυα του Kepa. Ο Sadio Mane έφτασε κοντά στο γκολ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Willian είχε την πρώτη και μοναδική αξιόλογη φάση των Μπλε στο πρώτο μέρος. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν για τη Liverpool με τον Firmino. Ο Kepa ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε.

Β’ Ημίχρονο: Με νοοτροπία πρωταθλητρίας μπήκε στην επανάληψη η Liverpool και σκόραρε δύο φορές στα πρώτα 8 λεπτά του δευτέρου μέρους! Πρώτα με την κεφαλιά του Sadio Mane μετά από καταπληκτική ασίστ του αρχηγού, Jordan Henderson και μόλις δύο λεπτά αργότερα με ένα φανταστικό, ένα απίθανο γκολ του Mohamed Salah! Ο Φαραώ απάντησε σε όλους με ένα γκολ-ποιήμα έξω από την περιοχή. Ήταν το 2-0 για τους Reds. Το τελικό σκορ, το οποίο διατήρηθε με την βοήθεια του δοκαριού, το οποίο στο 58’ απέτρεψε τον Hazard από το να σκοράρει και την μεγάλη επέμβαση του Alisson στο 61’, ο οποίος διατήρησε ξανά ανέπαφη την εστία του. Firmino και Salah έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Kepa τους είπε όχι σε δύο περιπτώσεις. Ο Henderson τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον James Milner, ενώ στο παιχνίδι πέρασε αυτή τη φορά ο Shaqiri στη θέση του Mo Salah. Ο Wijnaldum πέρασε αντί του Naby Keita και η Liverpool πήρε τη νίκη με 2-0! 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη κόντρα στην Porto στο Dragao.

Ο Salah είναι εδώ και είναι ξανά πρώτος σκόρερ!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com