Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Η φετινή ομάδα είναι διαφορετική από εκείνη του 2014 ”

Henderson: “ Η φετινή ομάδα είναι διαφορετική από εκείνη του 2014 ”

Μετά τον Jürgen Klopp, ήρθε και η σειρά του Jordan Henderson να απαντήσει στην ερώτηση σύγκρισης της φετινής ομάδας με εκείνη του 2014 και να πει, αν υπάρχουν ομοιότητες στον αγώνα της Κυριακής με εκείνον του 14’.

Ο Hendo φυσικά και τόνισε πως η φετινή ομάδα της Liverpool είναι πολύ διαφορετική, διότι φέτος οι Reds έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην άμυνα.

Για τον αγώνα του 2014 ο Henderson είπε:

“ Οι μνήμες μου από εκείνον τον αγώνα δεν είναι τα καλύτερα. Το ένιωθα και εγώ και το κοινό από τα πρώτα λεπτά, ότι προσπαθούσαν να καθυστερήσουν και να κερδίσουν χρόνο. Δεν ήταν ωραίο να το βλέπεις. Η Chelsea είχε έθει να κάνει μια δουλειά και την πέτυχε. ”

“ Ήταν πολύ δύσκολο, που έχασα τον αγώνα (ήταν τιμωρημένος) και δεν αγωνίστηκα. Δεν είμαι καλός στο να παρακολουθώ παιχνίδια και έχω πολύ περισσότερο άγχος, όταν είμαι στην κερκίδα σε σχέση με όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο. ”

Αν έχει διαφορές η φετινή ομάδα με εκείνη του 2014:

“ Η φετινή είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Η πιο σημαντική διαφορά, είναι πως φέτος διαθέτουμε πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στην άμυνα. Έχουμε δεχθεί πολύ λιγότερα γκολ στη φετινή Premier League σε σχέση με εκείνη τη σεζόν. ”

“ Τη σεζόν 2013-14 μπορεί να κερδίζαμε, αλλά δεχόμασταν και αρκετά γκολ. Μπορεί να κερδίζαμε με 5-2 ή 5-3. Δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί. ”

Έτοιμος για το ματς με την Chelsea ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com