Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Η φετινή Liverpool είναι διαφορετική ”

Klopp: “ Η φετινή Liverpool είναι διαφορετική ”

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες ο Klopp ρωτήθηκε, αν ο αγώνας της Κυριακής με την Chelsea στο Anfield έχει ομοιότητες με εκείνον του 2014, όταν και η ομάδα του Jose Mourinho είχε επικρατήσει με 0-2.

Ο Γερμανός δεν έκανε καμία σύγκριση και προτίμησε απλά να υπενθυμίσει σε όλους, πως η φετινή ομάδα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με εκείνη του 2014.

Για την διαφορά της φετινής ομάδας με εκείνη του 2014 ο Klopp δήλωσε:

“ Είναι σημαντικό να μην αναφέρουμε και να μην σκεφτόμαστε τι συνέβη στο ματς με την Chelsea. Μπορεί να μην έχουν πολλά χρόνια από τότε, αλλά τώρα η Liverpool είναι διαφορετική. Έχουμε αρκετούς λόγους, για να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον μας. ”

“ Τα παιδιά έχουν μάθει πάρα πολλά πράγματα σε όλα αυτά τα χρόνια και έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Αυτή η σεζόν είναι εντελώς διαφορετική, διότι πέρυσι στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε μια πολύ άσχημη εμπειρία. Οπότε αυτό κάνει τη φετινή σεζόν διαφορετική. ”

“ Τα παιδιά τα έχουν πάει εξαιρετικά ως τώρα. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να πεις για εκείνους. Βρίσκονται ακόμη στη μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και παλεύουν για την κατάκτησή του. Αυτό είναι υπέροχο. ” Είπε ο Klopp.

Για τους οπαδούς της ομάδας: 

“ Χρειαστήκαμε τη βοήθειά τους στο παιχνίδι με την Tottenham και δημιουργήσαν μια πολύ σπουδαία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. ”

“ Θυμάμαι πριν από 3 χρόνια, βρισκόμασταν πίσω στο σκορ από την Crystal Palace με 1-2 και περίπου 15.000 κόσμος έφυγε από το γήπεδο στα τελευταία λεπτά, για να μην μπλέξει στην κίνηση. Τότε ένιωσα μόνος. ”

“ Όταν όμως μας ισοφάρισε η Tottenham ένιωσα το εντελώς αντίθετο. Κανείς δεν σκέφτηκε, ότι χάσαμε την ευκαιρία. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να στηρίζουν την ομάδα. ” Δήλωσε ο Klopp.

Η Liverpool χρειάζεται την βοήθεια του Anfield και κόντρα στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com