Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Willian: “ Επικίνδυνη η Liverpool, αλλά πάμε για το διπλό ”

Willian: “ Επικίνδυνη η Liverpool, αλλά πάμε για το διπλό ”

willian mignolet chelsea

Την Chelsea υποδέχεται στο Anfield την Κυριακή η Liverpool και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των Μπλε, Willian παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports, το οποίο θα μεταδόσει ζωντανά τον αγώνα στην Αγγλία για το μεγάλο ματς.

Πέρυσι σκόραρε στην ισοπαλία με 1-1 και φέτος θα θέλει να το επαναλάβει και να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.

Για το παιχνίδι της Κυριακής είπε: 

“ Την Κυριακή έχουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Το περιμένουμε. ”

Για τους στόχους της ομάδας του: 

“ Έχουμε σοβαρούς στόχους και στην Premier League και στο Europa League. Ο στόχος μας στην Premier League είναι να παραμείνουμε στην πρώτη τετράδα και να βγούμε στο Champions League. Θα πάμε στο Anfield την Κυριακή, για να πάρουμε την νίκη. ”

Αν θα είναι δύσκολο το ματς της Κυριακής με τη Liverpool:

“ Ναι φυσικά και θα είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Έχουν καλούς παίκτες και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. ”

Ο αγώνας μεταξύ Liverpool και Chelsea θα ξεκινήσει την Κυριακή (14/4) στις 18:30 ώρα Ελλάδος στο Anfield για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Ο Alisson είχε σταματήσει την προσπάθεια του Willian στο ματς του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com