Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Τώρα έρχεται ο πραγματικός Keita ”

Mane: “ Τώρα έρχεται ο πραγματικός Keita ”

Δύο συνεχόμενα πολύ καλά παιχνίδια μετρά ο Naby Keita και μάλιστα με ισάριθμα γκολ. Ο Sadio Mane μίλησε για τον πολύ καλό του φίλο και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του με την κόκκινη φανέλα, το οποίο όπως όλα δείχνουν.

Για το πέρεσμα του Naby από την Salzburg ο Mane είπε: 

“ Τον γνώριζα πολλά χρόνια πριν. Από τότε που ήρθε στην Salzburg. Ήταν και τότε το ίδιος καλός. Το ξεκίνημα της καριέρας του στη Salzburg ήταν κάπως δύσκολο για εκείνον, αλλά συνέχισε να δουλεύει σκληρά. ”

“ Τον πρώτο καιρό δεν έπαιζε με την Salzburg, αλλά παρέμεινε αισιόδοξος και τελικά δικαιώθηκε. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει εξαιρετικά και εδώ. ”

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στη Liverpool: 

“ Για να είμαι ειλικρινής, όλοι θα θέλαμε να δούμε περισσότερα πράγματα από εκείνον, αλλά τώρα τα πάει πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον. ”

“ Ο πραγματικός Naby τώρα έρχεται. Έπαιξε πολύ καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ξέρω πως έχει πολλά ακόμη να δώσει. Τα γκολ θα του δώσουν ψυχολογία. Σκόραρε δύο όμορφα γκολ και έχουν ανεβάσει την ψυχολογία του. ”

Αν τον βοήθησε στην προσαρμογή του: 

“ Εγώ απλά του μίλησα. Ο Naby είναι μεγάλο παιδί και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Το ποδόσφαιρο απαιτεί και σκληρή δουλειά πολλές φορές. ”

Ο Keita σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com