Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Βγήκαμε στο Champions League και δεν έχουμε πλέον άγχος ”

Klopp: “ Βγήκαμε στο Champions League και δεν έχουμε πλέον άγχος ”

Σε μια ακόμη προσπάθεια να αποφορτίσει την ομάδα από την πίεση και το άγχος προχώρησε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν το παιχνίδι με την Porto, καθώς τόνισε πως οι Reds δεν αισθάνονται πλέον άγχος, εφόσον εξασφάλισαν το εισητήριο τους για το Uefa Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν εκείνος και οι παίκτες του μπορούν να απολαύσουν περισσότερο το φετινό Champions League:

“ Ναι μπορούμε 100%. Η τρέχουσα σεζόν είναι τελείως διαφορετική και μου αρέσει πολύ περισσότερο σε σχέση με την περσινή. Εγώ λειτουργώ σαν ένας απλός υπάλληλος, οπότε γνωρίζω πως χρειαζόμαστε χρήματα για του χρόνου. ”

“ Αυτό είναι το πραγματικό μας άγχος (η πρόκριση στους ομίλους του Champions League). Αν δεν βρίσκεσαι στο Champions League, αλλάζουν τα πάντα. Μπορείς να το συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες, αλλά δεν μπορείς να τους ζητήσεις χρήματα, γιατί δεν υπάρχουν. ”

Ο Klopp επίσης εξήγησε τις διαφορές της φετινής με την περσινή σεζόν: 

“ Πέρυσι βρισκόμασταν σε μεγάλη πίεση σε αυτό το σημείο της σεζόν. Η Chelsea κέρδιζε όλα τα παιχνίδια και εμείς φέραμε μερικές συνεχόμενες ισοπαλίες και στο τέλος έπρεπε να κερδίσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι, για να προκριθούμε στο Champions League από εκεί που ήμασταν 10 βαθμούς μπροστά τους. ”

“ Αισθανόμασταν την πίεση. Ήταν η πίεση του Champions League πέρυσι, διότι πρέπει να βρίσκεσαι στην επόμενη διοργάνωση. ”

Για την φετινή σεζόν ο Γερμανός τόνισε: 

“ Δεν παίρνουμε ως δεδομένο, πως θα βρισκόμαστε στον τελικό του Champions League και φέτος, αλλά έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο φέτος. ”

“ Πρόοδο έχουμε σημειώσει και στο πρωτάθλημα. Εξαιτίας μας δεν έχει κριθεί ήδη το πρωτάθλημα. Σε άλλες περιπτώσεις θα είχαμε 60κατι βαθμούς και θα παλεύαμε με τις υπόλοιπες ομάδες για τις 3 θέσεις πίσω από την City. Φέτος μπορούμε να τερματίσουμε σε μια διαφορετική θέση και πρέπει να συνεχίσουμε, για να το κάνουμε. ”

Εξήγησε το παιδικό του όνειρο: 

“ Όταν ήμουν νεότερος πάντα ονειρευόμουν να έχω μια κορυφαί ομάδα με τόσο καλό χαρακτήρα. ”

“ Λατρεύω να έχω μια τέτοια ομάδα και το αποδείξαμε γιατί στο Champions League. Μας αρέσει αρκετά ο ανταγωνισμός και τώρα που προκριθήμανε στο επόμενο Champions League θα είμαστε πιο χαλαροί. ” Ολοκλήρωσε ο Jürgen Klopp.

Οι Reds έχουν ήδη προκριθεί στο επόμενο Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com