Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η West ham σε «σκληρό παζάρι» με την Bournemouth για συμφωνία με τον Clyne

Η West ham σε «σκληρό παζάρι» με την Bournemouth για συμφωνία με τον Clyne

Clyne θα αποχωρήσει από το Anfield αυτό το καλοκαίρι, έχοντας καλές εμφανίσεις με τους Cherries, αφού ήταν δανεικός κατά το δεύτερο μισό της σεζόν. Η West Ham  θα μονομαχήσει με την  Bournemouth για την υπογραφή συμβολαίου με τον αμυντικό της Liverpool όπως αποκάλυψε η Goal. Οι Reds θα αφήσουν ελεύθερο τον Άγγλο παίκτη στο τέλος της φετινής περιόδου  ελπίζοντας να αποκομίσει έσοδα γύρω στα 19,6 εκ. δολάρια.

Ο Clyne στα 28 του, δανεικός στη Bournemouth από τον Ιανουάριο  πραγματοποιώντας 12 εμφανίσεις, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των Cherries να πετύχουν μόνιμη συμφωνία μόλις ανοίξει το «παράθυρο» των μεταγραφών, αλλά θα βρει απέναντί της μια West Ham που τον «καλοβλέπει» για να ενισχύσει τη ραχοκοκκαλιά της άμυνάς της αυτό το καλοκαίρι. Ο παίκτης, που ενσωματώθηκε στη LIverpool από τη Southamptonτο 2015, ένιωσε άνετα στην Bournemouth στο διάστημα του δανεισμού του και ανέπτυξε με τον προπονητή της  Eddie Howe μια ιδιαίτερη σχέση. Βέβαια το δέλεαρ του Λονδίνου θα μπορούσε να γύρει τη ζυγαριά στη μεριά της WestHam, μια που ο Clyne  είναι γέννημα -θρέμμα του Stockwell.

Τα «Σφυριά» που για την ώρα βρίσκονται 4 βαθμούς και 2 θέσεις μπροστά από την Bournemouth στον πίνακα κατάταξης στην Premier League γνωρίζουν ότι πρέπει να αντικαταστήσουν τον «γερόλυκο» Zabaleta στη δεξιά πλευρά της άμυνας με τον Clyne να φαίνεται ιδανικός για αυτή τη θέση , έχοντας ξεπεράσει μια χρονιά με πολλούς τραυματισμούς.

Η LIverpool δεν διατίθεται να κάνει «φθηνό παζάρι» και πουλώντας παίκτες όπως ο Solanke και Ings τον προηγούμενο χρόνο κερδίζοντας μεγάλα ποσά, πιστεύει ότι θα πετύχει άλλη μια καλή συμφωνία με την περίπτωση του Άγγλου διεθνή.

Οι Reds θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως σημείο αναφοράς  την αντίστοιχη περίπτωση του πορτογάλου δεξιού αμυντικού Ricardo Pereira, που μετακόμισε στην Leicester από την  Porto με συμφωνία 22,9 εκ δολαρίων για να καθορίσουν την αξία του Clyne στην αγορά. Η Liverpool πλήρωσε 12,5 εκ. δολάρια όταν υπέγραψε με τον παίκτη πριν 4 χρόνια και έκτοτε τον είδε να συμμετέχει σε παραπάνω από 100 εμφανίσεις με τον σύλλογο. Η αποχώρησή του από το Anfield αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρα ένα καλό έσοδο, καθώς ο Klopp σχεδιάζει να ανανεώσει  το ρόστερ της ομάδας του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com