Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα «εγκεφαλικά του τέρατα»

Ο Klopp δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα «εγκεφαλικά του τέρατα»

Εξαίρει τη δουλειά του Jurgen Klopp ο Thompson.

Ο Jürgen Klopp χαιρέτισε τα «πνευματώδη του τέρατα» δηλαδή , τους παίκτες του με το έξυπνο και ευρηματικό σε επιλογές παιχνίδι, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με την νίκη της ομάδας του αλλά και με τον τρόπο που την πέτυχε ανατρέποντας το αρχικό σκορ. Τα γκολ του Mohamed Salah και του  Jordan Henderson που σημειώθηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης, εξασφάλισαν με το 1-3 μια σηματική επιτυχία στο St Mary την Παρασκευή, μετά το γκολ το Naby Keita για τους Reds που ισοφάρισε το γρήγορο σκοράρισμα του Shane Long

Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται από τη μεριά της ομάδας του Klopp ήταν να επανακτήσει την πρώτη θέση στην Premier League από την  Manchester City έχοντας 2 βαθμούς διαφορά, αλλά ένα παιχνίδι λιγότερο για την City. Η Liverpool σε κάθε ένα από τα πέντε παιχνίδια ,είτε έχει ανατρέψει σκορ, είτε αντέδρασε με θετικό τρόπο σε μια ισοφάριση για να «ανοίξει» το δρόμο της προς τη νίκη, ένα γνώρισμα που ευχαριστεί στο έπακρο τον προπονητή τη

Ο Klopp δήλωσε στο Liverpoolfc.com: «Τέλειο! Ένα απολύτως φανταστικό παιχνίδι, με τις δυσκολίες του, που όλοι καταλαβαίνουν πως πιθανόν είναι όταν έρχεσαι στο Southampton στην 33 αγωνιστική, έχοντας στην πλάτη ένα σωρό παιχνίδια και την αντίπαλη ομάδα σε απόλυτη επαναφορά. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Ralph (Hasenhuttl), η ομάδα βρίσκεται στην έκτη ή έβδομηστον πίνακα των πιο φορμαρισμένων και αυτό τα λέει όλα. Έχουμε την μπάλα , πρέπει να δημιουργούμε ευκαιρίες και αυτό είναι κάπως δύσκολο όταν ο αντίπαλος έχει καλό σχηματισμό στις αντεπιθέσεις».

Και ο Jürgen συνέχισε:»Όταν σκοράραν δεν ήταν για μας ένα εύκολο βράδυ, αλλά μείναμε ψύχραιμοι. Βέβαια χάσαμε αρκετές μπαλιές από δικά μας λάθη σε καίριες στιγμές. Μπορούμε και καλύτερα αλλά σίγουρα η δουλειά μας είναι να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες , τα λάθη που κάνουμε, να χειριζόμαστε την κατάσταση και όχι να περιμένουμε την άψογη εμφάνιση στο ματς…έτσι έχει το πράγμα και αυτό κάνουμε».

“ Ισοφαρίσαμε και έτσι στο β’ μέρος οι αντίπαλοι μπήκαν στο γήπεδο πάλι σε ετοιμότητα, είχαν νιώσει την ένταση στο α’ μέρος….είμασταν παντού απασχολημένοι, αλλά το ελέγχαμε καλύτερα και φέραμε μέσα τον MIllie και τον Hendo που ήταν πραγματικά πολύ καλές επιλογές. Και οι δυό τους έφεραν τη σωστή διάθεση , ήταν ζωντανοί και επιθετικοί και με ότι άλλο απαιτείται για μια καλή απόδοση και έτσι αποκτήσαμε κατεύθυνση στο παιχνίδι μας. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες στην μικρή περιοχή και δεν ήταν εύκολο για την Southampton να βγει επιθετικά αφούείμασταν γρήγοροι και ουσιαστικοί στις αντεπιθέσεις μας».

«Σκοράραμε επίσης ένα πραγματικά εκπληκτικό γκολ από μια μονομαχία, μετά ένα φανταστικό σπρίντ από τον Mo, ένα εξίσου απίστευτο τρέξιμο από τον Bobby για να τους «τραβήξει»και τον  Mo να σκοράρει με έναν πραγματικά εκπληκτικό τρόπο. Αλλά και το τρίτο γκολ δεν υστερούσε…ο Bobby κυνήγησε την μπάλα περίπου στο 80οστό ελέγχει και βλέπει τον  Hendo να καλπάζει διαολεμένα προς τη μικρή περιοχή και τελικά να σκοράρει. Ήταν απίστευτη στιγμή, πράγματι τα αγόρια μου κάνουν απίθανο «εγκεφαλικό» παιχνίδι και αυτό μου αρέσει πολύ!»

Η Liverpool πέτυχε την ανατροπή το βράδυ της Παρασκευής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com