Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι κάνει η Liverpool τις Παρασκευές

Τι κάνει η Liverpool τις Παρασκευές

Στην αγωνιστική δράση της Premier League επιστρέφει σήμερα η Liverpool, Παρασκευή (5/4) κόντρα στη Southampton εκτός έδρας στο St Mary’s στις 22:00 ώρα Ελλάδος και είναι ευκαιρία να θυμηθούμε την παράδοση των Reds, όταν αγωνίζεται ημέρα Παρασκευή.

Η ομάδα του Klopp έχει παίξει άλλη μια φορά Παρασκευή τη φετινή σεζόν. Ήταν ο εκτός έδρας αγώνας κόντρα στη Wolves στο Molineux στις 21 Δεκεμβρίου. Οι Reds επικράτησαν εύκολα με 0-2. Τα γκολ σημείωσαν οι Mo Salah και Virgil van Dijk.

Πέρυσι αγωνίστηκαν δύο φορές μέρα Παρασκευή και μέτρησαν μια νίκη και μια ισοπαλία. Η νίκη ήρθε στις 5 Ιανουαρίου 2018 για το FA Cup κόντρα στην Everton με 2-1. Virgil van Dijk και James Milner είχαν σκοράρει για τους Reds.

Η Liverpool πέρυσι Παρασκευή είχε αντιμετωπίσει και την Arsenal στο Emirates Stadium σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο αν και είχε προηγηθεί με 0-2 δεν κατάφερε τελικά να πάρει το τρίποντο και το οποίο έληξε ισόπαλο με 3-3.

Αναλυτικά τα τελευταία 5 αποτελέσματα της Liverpool ημέρα Παρασκευή: 

  • Wolves 0-2 Liverpool. 21 Δεκεμβρίου 2018. Premier League.
  • Liverpool 2-1 Everton. 5 Ιανουαρίου 2018. FA Cup.
  • Arsenal 3-3 Liverpool. 22 Δεκεμβρίου 2017. Premier League.
  • Chelsea 1-2 Liverpool. 16 Σεπτεμβρίου 2016. Premier League.
  • Burnley 0-1 Liverpool. 26 Δεκεμβρίου 2014. Premier League.

Οι Reds θα αγωνιστούν μια ακόμη Παρασκευή μέσα στον Απρίλιο και μάλιστα την Μεγάλη Παρασκευή, 26 Απριλίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος με αντίπαλο την Huddersfield στο Anfield.

Οι Reds επικράτησαν της Wolves την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com