Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Έχει κερδίσει τη θέση του ο Origi ”

Klopp: “ Έχει κερδίσει τη θέση του ο Origi ”

Μπορεί στην αρχή της σεζόν να μην είχε χρόνο συμμετοχής και να μην είχε καταφέρει να μπει σε αποστολή μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, όμως πλέον ο Divock Origi παίρνει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή σχεδόν σε κάθε αγώνα και βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός μίλησε σήμερα για τον Βέλγο επιθετικό και τόνισε, πως με την στάση του έχει κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Reds.

“ Ο Div τα πάει πολύ καλά. Τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στην προπόνηση και έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Οι προηγούμενοι μήνες δεν ήταν οι καλύτεροι για εκείνον, γιατί δεν έπαιζε αρκετά, αλλά τώρα έχει αλλάξει αυτό. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Στις πρώτες του εμφανίσεις η αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους ήταν εμφανής, αλλά εδώ και πολύ καιρό προπονείται σε πολύ υψηλό βαθμό και συμμετέχει στους αγώνες. ”

“ Ο Div είναι πάντα μια απειλή για τον αντίπαλο. Ακόμη και όταν παίζουμε 11 εναντίον 11 στην προπόνηση. Είναι μια απειλή για μια από τη μια ομάδα. Μπορεί να παίξει τουλάχιστον σε δύο θέσεις και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς. ”

“ Η ταχύτητά του είναι πολύ σημαντική για τα άκρα της επίθεσής μας. Επίσης μας βοηθάει, όταν αμυνόμαστε στις στημένες φάσεις. Τα έχει πάει εξαιρετικά φέτος και πραγματικά το αξίζει. ”

Ο Origi πέρασε ως αλλαγή στο ματς με την Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com