Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gotze: “ Ευγνώμων που δούλεψα με Klopp και Pep ”

Gotze: “ Ευγνώμων που δούλεψα με Klopp και Pep ”

Το όνομά του έχει συνδεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τη Liverpool, ωστόσο η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Ακούστηκε ακόμα και το περσινό καλοκαίρι, αλλά πλέον φαίνεται να έχει βρει τον ρόλο του στη Dortmund. Φυσικά και πρόκειται για τον Mario Gotze, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Γερμανική Bild και μίλησε για τους δύο καλύτερους προπονητές, που είχε ως τώρα. Τον Jürgen Klopp και τον Pep Guardiola.

Ζητήθηκε από τον Gotze να συγκρίνει τους δύο προπονητές: 

“ Είναι πολύ δύσκολο να τους συγκρίνεις, γιατί έχουν τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες. Είναι και οι δύο όμως τρομερά επιτυχημένοι. ”

“ Είμαι ευγνώμων, που δούλεψα με δύο τόσο σπουδαίους προπονητές. Βλέπω τους αγώνες τους όσο πιο συχνά μπορώ. Είναι συναρπαστική η μάχη του τίτλου της Premier League. ” Είπε ο Γερμανός.

Στη συνέχεια μίλησε αποκλειστικά για τον Jürgen Klopp: 

“ Ο Klopp γνώριζε πως ήθελα να φύγω από την Bayern. Φυσικά και μιλήσαμε γι’ αυτό. Με γνωρίζει πολύ καλά και επίσης γνωρίζει πως είμαι πάντα ανοιχτός σε νέες προτάσεις και σε νέες προκλήσεις. ”

“ Μιλάω πολύ συχνά με τον Klopp. Με έφερε στην πρώτη ομάδα της Dortmund, όταν ήμουν μόλις 17 ετών. Ποτέ δεν σταμάτησαμε να μιλάμε. Ήταν ο λόγος που πέτυχα όλα αυτά. ”

Ο Mario Gotze μίλησε για τον Jürgen Klopp και τον Pep Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com