Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατά του ρατσισμού ο Jürgen Klopp!

Κατά του ρατσισμού ο Jürgen Klopp!

Τα κρούσματα ρατσισμού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες εβδομάδες στα Αγγλικά γήπεδα και συγκεκριμένα στο Anfield στο παιχνίδι των Θρύλων του περασμένου Σαββάτου, αλλά και στα Ευρωπαϊκά, όπως σε εκείνου του Μαυροβουνίο στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Αγγλία. Όπως ήταν λογικό ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τον ρατσισμό και τοποθετήθηκε δημοσία.

Εννοείται, πως ο Γερμανός τεχνικός των Reds είναι κατά του ρατσισμού.

Συγκεκριμένα ο Klopp ανέφερε για το θέμα του ρατσισμού τα εξής: 

“ Είμαι πολύ απογοητευμένος, που υπάρχουν άτομα σε αυτόν τον κόσμο, τα οποία χρησιμοποιούν τις φωνές τους γι’ αυτόν τον σκοπό (να κάνουν ρατσιστική επίθεση). ”

“ Είναι απογοητευτικό και δεν πρέπει να το αγνοούμε άλλο. Πρέπει να φωνάξουμε και επιτέλους να το τελειώσουμε. ”

“ Δεν είναι καθόλου αστείο και για εμένα προσωπικά είναι δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς πέρασε ο Raheem (Sterling) ή ο Danny (Rose). Τα παιχνίδια πρέπει να σταματάνε, αν υπάρχει ρατσιστικό κρούσμα. Ο Gareth δεν το έκανε. Καταλαβαίνω, γιατί δεν σταμάτησε τον αγώνα, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χερί μας, για να σταματήσουμε τον ρατσισμό. ”

“ Πρέπει να σταματάμε και τα παιχνίδια, αν χρειαστεί. Δεν είναι αστείο και δεν έχει πλάκα, οπότε σταματήστε το! ”

“ Θα διέκοπτα σίγουρα το παιχνίδι, αν υπήρχε μια κερκίδα γεμάτη ρατσιστές. Αν όμως πρόκειται μόνο για 2-3 ηλιθίους, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος, να τιμωρηθούν. ” Έκλεισε ο Klopp.

Θυμωμένος με τα ρατσιστικά κρούσματα ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com