Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent Alexander-Arnold υπογράφει «χρυσό» συμβόλαιο και επενδύει στην τοπική κοινωνία

Ο Trent Alexander-Arnold υπογράφει «χρυσό» συμβόλαιο και επενδύει στην τοπική κοινωνία

Ο Trent Alexander-Arnold και η μεγάλη αγαθοεργία του!

Ο ποδοσφαιριστής και εν γένει ο αθλητής, πολύ συχνά διαπρέπει και σε ένα άλλο «γήπεδο». Αυτό της διαφήμισης και βλέπουμε συχνά να υπογράφονται πολύ ακριβά συμβόλαια από παίκτες που έχουν μεγάλη προβολή. Στην περίπτωση όμως του Trent Alexander-Arnold όμως που φέρεται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία Under Armour, τα πράγματα έχουν και προεκτάσεις.

Ο 20 άχρονος Trent «κλείνει» τετράχρονη συνεργασία με την φίρμα αθλητικών ειδών και σκοπεύει να επενδύσει τα έσοδα των πολλών εκατομμυρίων λιρών που θα προκύψουν στην κοινότητα του Merseyside. Να σημειωθεί ότι η συμφωνία αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη που υπογράφτηκε ποτέ σε παίκτη του αγγλικού πρωταθλήματος μετά του Harry Kane της  Tottenham.

Οι όροι δε της συμφωνίας αντανακλούν την άνοδο της φήμης του παίκτη τα τελευταία δύο χρόνια που τον μετατρέπει από έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη σε έναν εξελιγμένο βασικό σταρ εντός και εκτός Αγγλίας. Η εξέλιξή του  άλλωστε επέφερε όχι μόνο αυτό το επικερδές συμβόλαιο  αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Alexander -Arnold και οι εκπρόσωποί του θα αναζητήσουν μέσα στο καλοκαίρι συγκεκριμένες εκτάσεις  όπου θα κατασκευαστούν ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις για τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και αναδιαμόρφωση υπαρχουσών περιοχών και εγκαταστάσεων σε διάφορα  σημεία της πόλης.

Η πρόθεση  αυτή δεν έρχεται τυχαία μια που ο  πιο δημοφιλής απόφοιτος  της ακαδημίας της Liverpool, μετά τον Steven Gerrard, καταλαβαίνει την σημασία του να αποδίδεις πίσω στην κοινωνία, τον κόσμο της ομάδας που τον υποστήριξε στην πορεία του. Και ο σύλλογος υποστηρίζει αυτήν την προσπάθεια αναγνωρίζοντας την σημασία του να αναδειχτούν νέα ταλέντα μέσα από αυτές τις παροχές.

Ο Trent Alexander-Arnold σημείωσε:

«Είμαι πολύ τυχερός που κατάφερα να παίζω για την αγαπημένη ομάδα των παιδικών μου χρόνων, καθώς και για εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν τα όνειρα να βγουν αληθινά. Ελπίζω ότι και οι νέοι μας θα πιστεύουν το ίδιο. Είδα τον  Gerrard και τον   Carragher να το κάνουν , τους θαύμαζα και ήθελα να γίνω σαν και αυτούς, ο στόχος είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά και τους νέους να κάνουν το ίδιο.»

O Trent Alexander-Arnold εν δράσει.
O Trent Alexander-Arnold εν δράσει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com