Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόβλημα στην πλάτη ο Alexander-Arnold!

Πρόβλημα στην πλάτη ο Alexander-Arnold!

Νέος τραυματισμός για τη Liverpool και για τον Alexander-Arnold! Ο μικρός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν και προέκυψε ένας ακόμη. Αυτή τη φορά με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο δεξιός μπακ των Reds αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πλάτη και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο των Τριών Λιονταριών, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός από τους αγώνες με Τσεχία και Μαυροβούνιο. Αντίθετα, κανονικά στην Εθνική παραμένει ο Jordan Henderson και υπολογίζεται για τα δύο παιχνίδια από τον Gareth Southgate.

Το πρόβλημα το αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Bunrley στο Anfield στις 10 Μαρτίου και η κατάστασή ναι μεν δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά κρίθηκε προτιμότερο να μην παραμείνει στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας και να επιστρέψει στο Melwood, προκειμένου να ξεκινήσει τη θεραπεία του, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Αγγλίας γνώριζε το πρόβλημα του 20χρονου αμυντικού, αλλά ήθελε να δει την κατάστασή του και να αποφασίσει, αν είναι αρκετά σοβαρό το πρόβλημά του.

Ο ίδιος ο παίκτης προσπάθησε να παραμείνει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, ωστόσο οι πόνοι δεν υποχώρησαν και ο Alexander-Arnold δεν θα είναι διαθέσιμος για τους δύο αγώνες της Αγγλίας τον μήνα Μάρτιο.

Πάντως, εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Tottenham στις 31 του μηνός.

Θυμίζουμε, πως προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Xherdan Shaqiri και Andrew Robertson (οδοντιατρικό πρόβλημα).

Πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη αντιμετωπίζει ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com